Giriş Kayıt
Adam T Perkins

Adam T Perkins


Oyuncu

Adam T Perkins, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 6.3 4,459
2016 Komedi Oyuncu 6.5 661
2015 Komedi Oyuncu 8.4 7

Kan Kardeş
2014 Aksiyon Oyuncu 6.5 21,849
2013 Dram Oyuncu 6.7 12,664
2013 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 23
Dizi Altyazıları
Vikings (9,729) Supernatural (4,212) Mr. Robot (4,160) Game of Thrones (3,663) The Big Bang Theory (3,422) Shameless (3,295) Gotham (3,162) Arrow (3,018) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,974) The Flash (2,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017