Giriş Kayıt
Adam T Perkins

Adam T Perkins


Oyuncu

Adam T Perkins, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.7 2,971
2017 Suç Oyuncu 6.3 8,079
2016 Komedi Oyuncu 6.5 880
2015 Komedi Oyuncu 8.4 7

Kan Kardeş
2014 Aksiyon Oyuncu 6.5 22,689
2013 Dram Oyuncu 6.7 13,165
2013 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 23
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,226) The 100 (2,696) La casa de papel (2,117) 12 Monkeys (2,078) The Expanse (1,920) The Crossing (1,683) Into the Badlands (1,680) Vikings (1,103) Legion (1,086) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018