Giriş Kayıt
Adam T Perkins

Adam T Perkins


Oyuncu

Adam T Perkins, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 536
2017 Suç Oyuncu 6.3 6,478
2016 Komedi Oyuncu 6.5 861
2015 Komedi Oyuncu 8.4 7

Kan Kardeş
2014 Aksiyon Oyuncu 6.5 22,217
2013 Dram Oyuncu 6.7 13,060
2013 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 23
Dizi Altyazıları
La casa de papel (10,588) Vikings (3,529) Stargate Origins (2,903) Black Mirror (2,732) Star Trek: Discovery (2,008) Supernatural (1,553) McMafia (1,384) The X Files (1,289) Altered Carbon (1,287) American Crime Story (1,234)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018