Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Richard Pis

Richard Pis


Oyuncu, Dublör

Richard Pis, oyuncu, dublör. Kuralsız (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Suç Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 6.0 750
2016 Komedi Oyuncu 4.3 36

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 62,630

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Oyuncu 6.0 66,248

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 346,701

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu
Dublör
6.3 165,336

Çakma Polisler
2014 Komedi Oyuncu 6.5 110,507
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017