Giriş Kayıt
Richard Pis

Richard Pis


Oyuncu, Dublör

Richard Pis, oyuncu, dublör. Kuralsız (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Tatil
2017 Macera Oyuncu 6.6 2,260

Şanslı Logan
2017 Komedi Oyuncu 7.1 84,746
2017 Suç Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu
Dublör
   
2016 Dram Oyuncu 6.7 2,607
2016 Komedi Oyuncu 4.3 36

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 85,269

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Oyuncu 5.9 91,713

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 430,722

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu
Dublör
6.2 187,573

Çakma Polisler
2014 Komedi Oyuncu 6.5 117,754
Dizi Altyazıları
Westworld (4,275) La casa de papel (2,183) The Expanse (1,881) Legion (1,486) Colony (1,377) Cloak & Dagger (1,183) Goliath (1,167) Vikings (866) Supernatural (727) 12 Monkeys (721)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018