Giriş Kayıt
Richard Pis

Richard Pis


Oyuncu, Dublör

Richard Pis, oyuncu, dublör. Kuralsız (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Tatil
2017 Macera Oyuncu 5.8 264

Şanslı Logan
2017 Komedi Oyuncu 7.2 29,175
2017 Suç Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu
Dublör
   
2016 Dram Oyuncu 6.6 2,056
2016 Komedi Oyuncu 4.3 36

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 78,357

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Oyuncu 6.0 84,374

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 395,371

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu
Dublör
6.3 180,165

Çakma Polisler
2014 Komedi Oyuncu 6.5 115,523
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017