Giriş Kayıt
Richard Pis

Richard Pis


Oyuncu, Dublör

Richard Pis, oyuncu, dublör. Kuralsız (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şanslı Logan
2017 Komedi Oyuncu 7.3 16,940
2017 Suç Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu 5.9 117
2016 Dram Oyuncu 6.6 1,817
2016 Komedi Oyuncu 4.3 36

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 76,033

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Oyuncu 6.0 81,768

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 387,084

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu
Dublör
6.3 177,689

Çakma Polisler
2014 Komedi Oyuncu 6.5 114,676
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017