Giriş Kayıt
Richard Pis

Richard Pis


Oyuncu, Dublör

Richard Pis, oyuncu, dublör. Kuralsız (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Tatil
2017 Macera Oyuncu 6.5 936

Şanslı Logan
2017 Komedi Oyuncu 7.1 68,706
2017 Suç Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu
Dublör
   
2016 Dram Oyuncu 6.6 2,268
2016 Komedi Oyuncu 4.3 36

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 81,815

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Oyuncu 5.9 88,195

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 410,285

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu
Dublör
6.3 183,852

Çakma Polisler
2014 Komedi Oyuncu 6.5 116,551
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018