Giriş Kayıt
Howard Ferguson Jr.

Howard Ferguson Jr.


Oyuncu

Howard Ferguson Jr., oyuncu. İki Eli Kanda (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2017 Suç Oyuncu 8.0 122
2016 Komedi Oyuncu 6.3 539

İki Eli Kanda
2016 Suç Oyuncu 7.7 119,823
2016 Biyografi Oyuncu 6.6 36,926
2016 Western Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 7.8 6,566
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017