Giriş Kayıt
Howard Ferguson Jr.

Howard Ferguson Jr.


Oyuncu

Howard Ferguson Jr., oyuncu. Hell or High Water (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 6.4 465
2016 Suç Oyuncu 7.7 104,005
2016 Biyografi Oyuncu 6.6 34,283
2016 Western Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 7.8 6,439
Film Altyazıları
Rogue One (7,193) Resident Evil: The Final Chapter (5,594) Brimstone (3,471) Assassin's Creed (3,094) Split (3,068) Paterson (1,739) The Great Wall (1,729) The Institute (1,521) Passengers (1,257) Hidden Figures (1,140)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,775) Legion (6,284) Into the Badlands (3,488) Arrow (3,354) Black Sails (2,557) Legends of Tomorrow (2,083) Vikings (1,963) 24: Legacy (1,875) Game of Thrones (1,729) Iron Fist (1,725)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017