Giriş Kayıt
Howard Ferguson Jr.

Howard Ferguson Jr.


Oyuncu

Howard Ferguson Jr., oyuncu. İki Eli Kanda (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korkusuzlar
2017 Biyografi Oyuncu 8.1 1,091
2017 Western Oyuncu 4.0 347
2017 Suç Oyuncu 7.4 27,556
2016 Komedi Oyuncu 6.3 643

İki Eli Kanda
2016 Suç Oyuncu 7.6 134,326
2016 Biyografi Oyuncu 6.6 39,323
2014 Dram Oyuncu 7.8 6,699
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017