Giriş Kayıt
Howard Ferguson Jr.

Howard Ferguson Jr.


Oyuncu

Howard Ferguson Jr., oyuncu. İki Eli Kanda (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu    
2017 Suç Oyuncu 7.4 14,534
2016 Komedi Oyuncu 6.3 545

İki Eli Kanda
2016 Suç Oyuncu 7.6 127,447
2016 Biyografi Oyuncu 6.6 38,172
2016 Western Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 7.8 6,614
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017