Giriş Kayıt
Howard Ferguson Jr.

Howard Ferguson Jr.


Oyuncu

Howard Ferguson Jr., oyuncu. İki Eli Kanda (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2018 Suç Oyuncu    

Korkusuzlar
2017 Biyografi Oyuncu 8.0 5,944
2017 Western Oyuncu 4.0 473

Cellat
2017 Suç Oyuncu 7.4 37,208
2016 Komedi Oyuncu 6.4 772

İki Eli Kanda
2016 Suç Oyuncu 7.6 142,924
2016 Biyografi Oyuncu 6.6 40,738
2014 Dram Oyuncu 7.8 6,794
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018