Giriş Kayıt
Howard Ferguson Jr.

Howard Ferguson Jr.


Oyuncu

Howard Ferguson Jr., oyuncu. İki Eli Kanda (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2018 Suç Oyuncu 8.0 4,921

Korkusuzlar
2017 Biyografi Oyuncu 7.7 27,942
2017 Western Oyuncu 4.0 473

Cellat
2017 Suç Oyuncu 7.3 45,592
2016 Komedi Oyuncu 6.4 825

İki Eli Kanda
2016 Suç Oyuncu 7.6 153,378
2016 Biyografi Oyuncu 6.6 42,573
2014 Dram Oyuncu 7.8 6,911
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018