Giriş Kayıt
Eva Arias

Eva Arias


Oyuncu

Eva Arias, oyuncu. Los Fabulosos Ma' Mejores (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2018 Dram Oyuncu    
2017 Macera Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 7.2 5
2014 Komedi Oyuncu 6.8 51
2013 Komedi Oyuncu 7.1 426
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,552) Den of Thieves (2,801) Hostiles (2,700) 12 Strong (2,589) Maze Runner: The Death Cure (2,380) Winchester (1,815) Submergence (1,528) Peter Rabbit (1,497) The Commuter (1,138) Wildling (935)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,413) Supernatural (3,683) The Flash (3,495) The Terror (3,232) Legion (3,076) The Big Bang Theory (1,998) The Crossing (1,937) The Expanse (1,860) Gotham (1,683) Arrow (1,625)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018