Giriş Kayıt
Juan Carlos Enriquez

Juan Carlos Enriquez (28)


Müzisyen, Müzisyen

Juan Carlos Enriquez, 10 Mart 1990 doğumlu müzisyen, müzisyen. Narcos (2015), Helix (2014), Deep Web (2015), Zipper (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Mart 1990
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 27 Suç Müzik 5.9 1,649

Yedinci Hayat
2017 27 Aksiyon Müzik 6.9 63,447
2017 27 Aksiyon Müzik 4.3 1,356

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 27 Aksiyon Müzik 6.7 160,686

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 27 Aksiyon Müzik 5.2 69,443
2017 27 Gerilim Müzik 5.3 770
2016 26 Suç Müzik 4.8 304
2016 26 Belgesel Müzik 8.1 734
2016 26 Aksiyon Müzik 6.7 96
2015 25 Dram Müzik 5.7 5,467
2015 Biyografi Müzik 8.9 248,701

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 25 Aksiyon Müzik 7.2 320,198
2015 Dram Müzik 7.2 3,647
2015 25 Belgesel Müzik 7.1 5,360
2014 24 Aksiyon Müzik 6.2 198,535
2014 Bilim-Kurgu Müzik 6.8 26,213
2013 23 Kısa Metraj Müzik 6.5 213
2013 23 Kısa Metraj Müzik 6.3 16
Film Altyazıları
Ready Player One (5,275) A Quiet Place (4,458) True Crimes (2,646) Black Panther (2,364) Red Sparrow (1,898) Death Wish (1,737) Game Night (1,313) The Mustanger and the Lady (1,268) Deadpool (1,058) Cargo (972)
Dizi Altyazıları
Westworld (19,468) La casa de papel (4,564) Supernatural (3,702) Into the Badlands (2,687) Krypton (2,491) Gotham (2,462) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,338) Legion (2,138) The Big Bang Theory (2,081) Fear the Walking Dead (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018