Giriş Kayıt
Juan Carlos Enriquez

Juan Carlos Enriquez (27)


Müzisyen, Müzisyen

Juan Carlos Enriquez, 10 Mart 1990 doğumlu müzisyen, müzisyen. Narcos (2015), Helix (2014), Deep Web (2015), Zipper (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Mart 1990
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 27 Aksiyon Müzik 4.2 408

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 27 Aksiyon Müzik 7.0 95,512

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 27 Aksiyon Müzik 5.2 49,857
2017 27 Bilim-Kurgu Müzik    
2016 26 Suç Müzik 5.1 181
2016 26 Belgesel Müzik 8.1 734
2016 26 Aksiyon Müzik 6.7 96
2015 25 Dram Müzik 5.7 4,956

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 25 Aksiyon Müzik 7.2 303,563
2015 Dram Müzik 7.3 3,261
2015 Biyografi Müzik 8.9 190,189
2015 25 Belgesel Müzik 7.1 5,360
2014 24 Aksiyon Müzik 6.2 191,517
2014 Bilim-Kurgu Müzik 6.8 24,991
2013 23 Kısa Metraj Müzik 6.3 16
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017