Giriş Kayıt
Juan Carlos Enriquez

Juan Carlos Enriquez (27)


Müzisyen, Müzisyen

Juan Carlos Enriquez, 10 Mart 1990 doğumlu müzisyen, müzisyen. Narcos (2015), Helix (2014), Deep Web (2015), Zipper (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Mart 1990
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yedinci Hayat
2017 27 Aksiyon Müzik 6.9 27,522
2017 27 Aksiyon Müzik 4.2 924

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 27 Aksiyon Müzik 6.8 138,458
2017 27 Suç Müzik 9.0 93

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 27 Aksiyon Müzik 5.2 60,415
2017 27 Gerilim Müzik    
2016 26 Suç Müzik 4.8 239
2016 26 Belgesel Müzik 8.1 734
2016 26 Aksiyon Müzik 6.7 96
2015 25 Dram Müzik 5.7 5,211
2015 Biyografi Müzik 8.9 215,288

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 25 Aksiyon Müzik 7.2 310,517
2015 Dram Müzik 7.3 3,261
2015 25 Belgesel Müzik 7.1 5,360
2014 24 Aksiyon Müzik 6.2 194,069
2014 Bilim-Kurgu Müzik 6.8 25,488
2013 23 Kısa Metraj Müzik 6.5 213
2013 23 Kısa Metraj Müzik 6.3 16
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017