Giriş Kayıt
Juan Carlos Enriquez

Juan Carlos Enriquez (26)


Müzisyen, Müzisyen

Juan Carlos Enriquez, 10 Mart 1990 doğumlu müzisyen, müzisyen. Narcos (2015), Helix (2014), Deep Web (2015), Zipper (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Mart 1990
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Müzik 5.6 19,690
2016 26 Belgesel Müzik 8.1 734
2016 26 Aksiyon Müzik 6.7 96
2015 25 Dram Müzik 5.7 4,711

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 25 Aksiyon Müzik 7.2 291,777
2015 Dram Müzik 7.3 3,261
2015 Biyografi Müzik 8.9 170,895
2015 25 Belgesel Müzik 7.1 5,360
2014 24 Aksiyon Müzik 6.2 188,533
2014 Bilim-Kurgu Müzik 6.9 24,273
2013 23 Kısa Metraj Müzik 6.3 16
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,518) Assassin's Creed (5,530) Passengers (4,136) Doctor Strange (3,863) Allied (2,732) Split (2,478) Arrival (2,242) Forushande (2,038) xXx: Return of Xander Cage (1,956) Moana (1,764)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,919) Taboo (4,319) Arrow (3,575) Vikings (3,544) Blindspot (3,010) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,978) Suits (2,658) Legion (2,608) Black Sails (2,372) Sherlock (2,062)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017