Giriş Kayıt
Juan Carlos Enriquez

Juan Carlos Enriquez (27)


Müzisyen, Müzisyen

Juan Carlos Enriquez, 10 Mart 1990 doğumlu müzisyen, müzisyen. Narcos (2015), Helix (2014), Deep Web (2015), Zipper (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Mart 1990
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 27 Suç Müzik 5.9 781

Yedinci Hayat
2017 27 Aksiyon Müzik 6.9 34,006
2017 27 Aksiyon Müzik 4.3 1,018

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 27 Aksiyon Müzik 6.8 143,628

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 27 Aksiyon Müzik 5.2 63,109
2017 27 Gerilim Müzik    
2016 26 Suç Müzik 4.8 304
2016 26 Belgesel Müzik 8.1 734
2016 26 Aksiyon Müzik 6.7 96
2015 25 Dram Müzik 5.7 5,303
2015 Biyografi Müzik 8.9 223,191

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 25 Aksiyon Müzik 7.2 312,541
2015 Dram Müzik 7.3 3,261
2015 25 Belgesel Müzik 7.1 5,360
2014 24 Aksiyon Müzik 6.2 194,846
2014 Bilim-Kurgu Müzik 6.8 25,636
2013 23 Kısa Metraj Müzik 6.5 213
2013 23 Kısa Metraj Müzik 6.3 16
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,875) Stronger (5,291) The Foreigner (3,929) Flatliners (3,592) Dunkirk (2,883) Beyond Skyline (2,070) American Made (1,936) Loving Vincent (1,672) Kingsman: The Golden Circle (1,665) It (1,556)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017