Giriş Kayıt
Clay Dove

Clay Dove


Oyuncu

Clay Dove, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 7.8 7,381

Karanlık Yerler
2015 Dram Oyuncu 6.2 35,397
2015 Dram Oyuncu 5.7 599

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Oyuncu 6.5 226,102

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 76,519
2012 Dram Oyuncu 7.2 9,495
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,813

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 408,988
Film Altyazıları
Rampage (11,214) Ready Player One (8,417) Escape Plan 2: Hades (7,220) The Cured (1,876) Tomb Raider (1,757) Set It Up (951) Den 12. mann (818) Journey's End (759) Blockers (611) Black Panther (599)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,197) 12 Monkeys (2,844) La casa de papel (2,373) Into the Badlands (2,323) Legion (1,533) Fear the Walking Dead (1,368) The Expanse (1,198) Vikings (901) Colony (847) The Crossing (807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018