Giriş Kayıt
Colin Critchley

Colin Critchley


Oyuncu

Colin Critchley, oyuncu. Legends of the Hidden Temple (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2017 Macera Oyuncu    
2016 Macera Oyuncu 5.9 316
2016 Korku Oyuncu 6.1 54
2014 Komedi Oyuncu 7.0 550
2014 Komedi Oyuncu 6.3 70
2008 Biyografi Oyuncu 7.2 601
Dizi Altyazıları
The Flash (4,984) Black Sails (4,422) Into the Badlands (3,954) Iron Fist (2,745) Vikings (1,850) Legion (1,570) Game of Thrones (1,365) Billions (1,350) Arrow (1,304) The 100 (1,244)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017