Giriş Kayıt
Colin Critchley

Colin Critchley


Oyuncu

Colin Critchley, oyuncu. Legends of the Hidden Temple (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2017 Macera Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 5.6 229
2016 Macera Oyuncu 5.9 332
2016 Korku Oyuncu 5.1 111
2014 Komedi Oyuncu 7.0 550
2014 Komedi Oyuncu 6.3 70
2008 Biyografi Oyuncu 7.2 601
Film Altyazıları
Gold (4,293) Get Out (2,544) Logan (2,091) Personal Shopper (1,394) La La Land (1,359) The Age of Shadows (1,354) Split (1,332) Rings (1,254) Zashchitniki (1,165) The Great Wall (1,057)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,285) The Blacklist (3,472) Into the Badlands (3,058) Fargo (2,732) The Last Kingdom (2,591) Doctor Who (2,178) The Flash (2,110) Game of Thrones (1,732) The Expanse (1,717) Vikings (1,702)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017