Giriş Kayıt
Daisy Ridley

Daisy Ridley (25)


Oyuncu, Yapımcı

Daisy Jazz Isobel Ridley, 10 Nisan 1992 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı. Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Daisy Jazz Isobel Ridley
Doğum Tarihi: 10 Nisan 1992
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
9.6 (22 Oy)
  • Currently 191.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2018 Animasyon Oyuncu    
2018 Dram Oyuncu    

Star Wars: Son Jedi
2017 25 Aksiyon Oyuncu    

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 25 Suç Oyuncu 6.8 28,563
2017 Animasyon Oyuncu 6.1 344
2016 24 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.6 1,104
2016 Oyuncu 6.5 1,656

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 23 Aksiyon Oyuncu 8.1 696,689
2014 Komedi Oyuncu 7.7 11,969
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,596
1991 Animasyon Oyuncu 7.7 13,688
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017