Giriş Kayıt
Tim Withers

Tim Withers


Görsel Efekt

Tim Withers, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 59,134

Uyumsuz
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 384,605
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 130,344

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 98,128

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 642,587
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018