Giriş Kayıt
Tim Withers

Tim Withers


Görsel Efekt

Tim Withers, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 57,495

Uyumsuz
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 371,371
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 126,077

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 94,152

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 606,957
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017