Giriş Kayıt
Cara Delevingne

Cara Delevingne (25)


Oyuncu

Cara Delevingne, 12 Ağustos 1992 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu (2017), Kağıttan Kentler (2015), The Face of an Angel (2014), Kids in Love (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1992
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
Boyu: 1.76 m
9.0 (41 Oy)
  • Currently 179.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (63)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Fantastik Oyuncu    
2018 Suç Oyuncu    
2018 Gerilim Oyuncu    
2017 25 Dram Oyuncu 6.2 10,860

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 25 Aksiyon Oyuncu 6.5 118,827

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 24 Aksiyon Oyuncu 6.1 480,642
2016 24 Dram Oyuncu 5.2 1,131

DC Filmleri Sunar: Adalet Birliği'nin Şafağı
2016 24 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 13
2015 23 Macera Oyuncu 5.8 52,807

Kağıttan Kentler
2015 23 Dram Oyuncu 6.3 81,581
2015 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 2,150
2014 22 Komedi 3.9 1,502
2014 22 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 141
2014 22 Dram Oyuncu 4.7 3,745
2013 21 Oyuncu 8.1 279
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140
2012 20 Dram Oyuncu 6.6 80,603
2012 20 Oyuncu 7.9 289
2012 Dram Oyuncu 7.9 148
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
Dizi Altyazıları
Westworld (4,275) La casa de papel (2,183) The Expanse (1,881) Legion (1,486) Colony (1,377) Cloak & Dagger (1,183) Goliath (1,167) Vikings (866) Supernatural (727) 12 Monkeys (721)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018