Giriş Kayıt
Cara Delevingne

Cara Delevingne (25)


Oyuncu

Cara Delevingne, 12 Ağustos 1992 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Kağıttan Kentler (2015), Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu (2017), The Face of an Angel (2014), Kids in Love (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1992
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
Boyu: 1.76 m
8.9 (35 Oy)
  • Currently 178.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (63)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 25 Dram Oyuncu 6.2 3,210

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 25 Aksiyon Oyuncu 6.6 63,070
2017 25 Suç Oyuncu    

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 24 Aksiyon Oyuncu 6.2 446,500
2016 24 Dram Oyuncu 5.1 894
2016 24 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 13
2015 23 Macera Oyuncu 5.8 50,289

Kağıttan Kentler
2015 23 Dram Oyuncu 6.3 77,645
2015 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 2,150
2014 22 Komedi 3.8 1,413
2014 22 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 141
2014 22 Dram Oyuncu 4.7 3,745
2013 21 Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140
2012 20 Dram Oyuncu 6.6 77,717
2012 20 Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.9 148
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017