Giriş Kayıt
James Collins

James Collins


Sanat Bölümü, Oyuncu

James Collins, sanat bölümü, oyuncu. Napoleon Dinamit (2004), Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi (2006), (2009) Felekten bir Gece (2009), (2012) Kampanya (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu 6.3 137,772
2013 Belgesel    

Kampanya
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.2 109,930
2012 Belgesel 7.4 36
2011 Komedi 8.8 27

Felekten bir Gece
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.8 606,734

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Oyuncu 6.9 221,122
2007 Komedi Oyuncu 6.7 57,232

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 136,253

Napoleon Dinamit
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.9 166,968
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,991) Live by Night (9,698) Hidden Figures (6,097) Rogue One (5,626) Split (5,057) Assassin's Creed (4,518) Patriots Day (4,428) Paterson (4,389) Allied (3,698) Passengers (1,826)
Dizi Altyazıları
Legion (9,814) Arrow (5,908) The 100 (4,292) The Flash (3,671) The Expanse (3,547) Black Sails (3,420) Designated Survivor (3,021) Colony (2,807) The Originals (2,778) Vikings (2,363)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017