Giriş Kayıt
James Collins

James Collins


Sanat Bölümü, Oyuncu

James Collins, sanat bölümü, oyuncu. Napoleon Dinamit (2004), Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi (2006), (2009) Felekten bir Gece (2009), (2012) Kampanya (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu 6.3 145,554
2013 Belgesel    

Kampanya
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.1 113,746
2012 Belgesel 7.4 36
2011 Komedi 8.8 27

Felekten bir Gece
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.7 634,036

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Oyuncu 6.9 231,943
2007 Komedi Oyuncu 6.8 59,468

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 143,425

Napoleon Dinamit
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.9 174,163
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018