Giriş Kayıt
Michael Lee Kimel

Michael Lee Kimel


Oyuncu

Michael Lee Kimel, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Michael Kimel
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 Komedi Oyuncu 8.5 11,087
2017 Dram Oyuncu 5.3 953
2015 Macera Oyuncu 7.6 16
2013 Dram Oyuncu 7.2 21
2013 Komedi Oyuncu    

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.8 242,563
Film Altyazıları
The Foreigner (7,296) The Mountain Between Us (5,184) Flatliners (4,821) Stronger (3,431) Beyond Skyline (3,244) Dunkirk (3,211) American Made (2,159) Kingsman: The Golden Circle (1,948) It (1,667) Victoria & Abdul (1,425)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,163) Mr. Robot (6,443) Game of Thrones (3,379) Shameless (2,823) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,635) Peaky Blinders (2,175) The Big Bang Theory (1,900) Manhunt: Unabomber (1,889) Stranger Things (1,303) Lucifer (1,298)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017