Giriş Kayıt
Lee El

Lee El


Oyuncu

Lee El, oyuncu. Dokkaebi (2016), Hwayugi (2017), Gerçek Ben (2014), (2012) Gwanghae, Wangyidoen namja (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Fantastik Oyuncu 8.5 957
2017 Suç Oyuncu 8.2 1,010
2016 Fantastik Oyuncu 8.9 3,633
2016 Dram Oyuncu 7.9 13
2015 Gizem Oyuncu 7.8 219
2015 Dram Oyuncu 6.6 20
2014 Gizem Oyuncu    

Gerçek Ben
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 511
2014 Romantik Oyuncu 5.6 11
2012 Dram Oyuncu 7.9 3,030

Prensesin Tutkusu
2011 Dram Oyuncu 8.6 189
2011 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (19,003) Supernatural (5,124) La casa de papel (4,879) Gotham (3,719) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,658) Arrow (2,740) Into the Badlands (2,453) The 100 (2,317) 13 Reasons Why (2,253) Krypton (2,218)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018