Giriş Kayıt
Lee El

Lee El


Oyuncu

Lee El, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Oyuncu 9.0 1,095
2016 Dram Oyuncu 7.9 13
2015 Gizem Oyuncu 7.8 219
2015 Dram Oyuncu 6.6 20
2014 Gizem Oyuncu    

Gerçek Ben
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 511
2014 Romantik Oyuncu 5.6 11
2012 Dram Oyuncu 7.9 3,030

Prensesin Tutkusu
2011 Dram Oyuncu 8.6 189
2011 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Passengers (6,370) Assassin's Creed (6,091) Doctor Strange (4,604) Allied (3,291) Arrival (2,801) Split (2,556) xXx: Return of Xander Cage (2,436) Forushande (2,365) Moana (2,116) Hacksaw Ridge (1,685)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,902) Legion (6,423) Supernatural (5,825) Arrow (5,297) Taboo (4,956) Vikings (4,093) Black Sails (3,586) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,543) Suits (3,475) Blindspot (3,382)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017