Giriş Kayıt
Aimi

Aimi


Oyuncu

Aimi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu 6.0 22
2015 Animasyon Oyuncu 7.2 204
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 39
2014 Komedi Oyuncu 5.8 23
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 270
2013 Animasyon Oyuncu 6.6 115
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,135) The Terror (3,260) The Flash (2,594) Legion (2,564) The Crossing (2,133) Vikings (1,313) Supernatural (1,269) The Expanse (1,110) The Big Bang Theory (1,067) Fear the Walking Dead (982)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018