Giriş Kayıt
Hesham Hammoud

Hesham Hammoud


Oyuncu, Görsel Efekt

Hesham Hammoud, oyuncu, görsel efekt. X-Men: Apocalypse (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 8.2 76,497
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 321,986
2016 Romantik Oyuncu    

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 59,003

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 97,715
2012 Kısa Metraj Taşıma Bölümü 8.7 7
Dizi Altyazıları
Westworld (10,680) The 100 (3,311) The Expanse (2,772) La casa de papel (2,579) 12 Monkeys (2,285) The Crossing (2,247) Into the Badlands (1,842) Colony (1,626) Vikings (1,301) Legion (1,270)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018