Giriş Kayıt
Hesham Hammoud

Hesham Hammoud


Oyuncu, Görsel Efekt

Hesham Hammoud, oyuncu, görsel efekt. X-Men: Apocalypse (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 7.1 259,842
2016 Romantik Oyuncu    

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 56,033

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 90,687
2012 Kısa Metraj Taşıma Bölümü 8.7 7
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,759) Legion (8,701) Arrow (5,212) The Expanse (2,745) Legends of Tomorrow (2,588) Vikings (2,280) Into the Badlands (2,244) The 100 (2,083) The Blacklist (2,067) Colony (1,995)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017