Giriş Kayıt
Hesham Hammoud

Hesham Hammoud


Görsel Efekt, Oyuncu

Hesham Hammoud, görsel efekt, oyuncu. X-Men: Apocalypse (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 7.1 247,766
2016 Romantik Oyuncu    

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 55,818

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 90,165
2012 Kısa Metraj Taşıma Bölümü 8.7 7
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,420) Legion (9,035) Arrow (6,472) The Flash (5,684) The 100 (5,645) Black Sails (4,022) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,642) The Big Bang Theory (3,584) Suits (3,480) The Expanse (3,211)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017