Giriş Kayıt
Hesham Hammoud

Hesham Hammoud


Oyuncu, Görsel Efekt

Hesham Hammoud, oyuncu, görsel efekt. X-Men: Apocalypse (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 307,670
2016 Romantik Oyuncu    

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 58,086

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 95,452
2012 Kısa Metraj Taşıma Bölümü 8.7 7
Dizi Altyazıları
Vikings (20,012) Black Mirror (5,622) Supernatural (4,031) The Big Bang Theory (3,621) The Flash (3,362) Shameless (3,249) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,017) The Blacklist (2,017) The X Files (1,625) Knightfall (1,465)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018