Giriş Kayıt
Hesham Hammoud

Hesham Hammoud


Görsel Efekt, Oyuncu

Hesham Hammoud, görsel efekt, oyuncu. X-Men: Apocalypse (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 291,654
2016 Romantik Oyuncu    

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 57,053

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 93,234
2012 Kısa Metraj Taşıma Bölümü 8.7 7
Film Altyazıları
Baywatch (12,523) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,936) 6 Days (2,912) Dangal (2,558) Dunkirk (1,898) Lady Macbeth (1,384) King Arthur: Legend of the Sword (1,304) Security (1,274) Wakefield (1,122) Alien: Covenant (1,075)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,804) Rick and Morty (4,908) The Defenders (3,625) The Strain (3,311) Suits (2,146) Preacher (1,713) Mr. Mercedes (1,508) The Last Ship (1,413) Fargo (1,353) The Sinner (1,222)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017