Giriş Kayıt
Hesham Hammoud

Hesham Hammoud


Oyuncu, Görsel Efekt

Hesham Hammoud, oyuncu, görsel efekt. X-Men: Apocalypse (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 8.3 68,656
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 316,168
2016 Romantik Oyuncu    

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 58,661

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 96,928
2012 Kısa Metraj Taşıma Bölümü 8.7 7
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,990) Den of Thieves (2,914) Maze Runner: The Death Cure (2,698) Winchester (2,445) Hostiles (2,222) 12 Strong (1,770) A martfüi rém (1,633) The Commuter (1,301) Submergence (1,168) Bleeding Steel (1,161)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,181) Supernatural (4,585) The Big Bang Theory (3,227) Gotham (2,729) The Terror (2,678) Arrow (2,273) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,228) The Flash (1,884) Krypton (1,646) Legion (1,635)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018