Giriş Kayıt
Jordan Salloum

Jordan Salloum


Oyuncu

Jordan Salloum, oyuncu. Sert Ol (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kabus Gecesi 3
2017 Korku Oyuncu 4.3 9,859
2017 Dram Oyuncu 6.1 305
2017 Korku Oyuncu 3.2 212
2016 Dram Oyuncu 5.0 187

Vaiz
2016 Macera Oyuncu 8.1 47,191
2016 Dram Oyuncu 7.5 6
2015 Aksiyon Oyuncu 4.5 95

Sert Ol
2015 Komedi Oyuncu 6.0 101,860

İhtiyar Delikanlı
2013 Aksiyon Oyuncu 5.8 57,635

Açlıktan Ölme Oyunları
2013 Komedi Oyuncu 3.3 15,816
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,098) Vikings (2,216) Black Mirror (2,014) Counterpart (1,936) Bron/Broen (1,700) Legends of Tomorrow (1,239) Supernatural (1,046) The Alienist (906) Altered Carbon (901) Blindspot (822)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018