Giriş Kayıt
Jordan Salloum

Jordan Salloum


Oyuncu

Jordan Salloum, oyuncu. Sert Ol (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kabus Gecesi 3
2017 Korku Oyuncu 4.2 4,457
2017 Korku Oyuncu 3.2 212

Vaiz
2016 Macera Oyuncu 8.1 45,492
2016 Dram Oyuncu 7.5 6
2015 Aksiyon Oyuncu 4.5 95

Sert Ol
2015 Komedi Oyuncu 6.0 99,762
2015 Dram Oyuncu    

İhtiyar Delikanlı
2013 Aksiyon Oyuncu 5.8 56,645

Açlıktan Ölme Oyunları
2013 Komedi Oyuncu 3.3 15,816
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017