Giriş Kayıt
Ahamed Weinberg

Ahamed Weinberg


Yapımcı

Ahamed Weinberg, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.6 1,967
2013 Belgesel Çeşitli 8.8 10,792
2013 Komedi Yapımcı
Çeşitli
7.3 678
2012 Komedi Yapımcı
Çeşitli
7.7 3,057
2012 Komedi Çeşitli 5.3 8,324
Film Altyazıları
Rampage (13,559) Ready Player One (8,168) Blockers (2,066) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,545) The Cured (760) Future World (723) Den 12. mann (651) Black Panther (563) Red Sparrow (393)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,871) The 100 (3,033) The Expanse (2,380) La casa de papel (2,306) 12 Monkeys (2,171) The Crossing (2,046) Into the Badlands (1,735) Vikings (1,199) Colony (1,190) Legion (1,166)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018