Giriş Kayıt
Ahamed Weinberg

Ahamed Weinberg


Yapımcı

Ahamed Weinberg, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.6 1,967
2013 Belgesel Çeşitli 8.8 10,470
2013 Komedi Yapımcı
Çeşitli
7.3 678
2012 Komedi Yapımcı
Çeşitli
7.7 3,057
2012 Komedi Çeşitli 5.3 8,324
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,340) Den of Thieves (3,079) Maze Runner: The Death Cure (2,817) Winchester (2,563) Hostiles (2,336) 12 Strong (1,840) A martfüi rém (1,765) The Commuter (1,362) Bleeding Steel (1,347) Submergence (1,195)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,685) Supernatural (4,758) Westworld (3,468) The Big Bang Theory (3,432) The Terror (2,886) Gotham (2,871) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,430) Arrow (2,397) The Flash (1,982) Krypton (1,702)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018