Giriş Kayıt
Ahamed Weinberg

Ahamed Weinberg


Yapımcı

Ahamed Weinberg, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.6 1,967
2013 Belgesel Çeşitli 8.8 10,048
2013 Komedi Yapımcı
Çeşitli
7.3 678
2012 Komedi Yapımcı
Çeşitli
7.7 3,057
2012 Komedi Çeşitli 5.3 8,324
Dizi Altyazıları
La casa de papel (10,240) Vikings (3,424) Stargate Origins (2,857) Black Mirror (2,653) Star Trek: Discovery (1,964) Supernatural (1,487) McMafia (1,348) The X Files (1,266) Altered Carbon (1,253) American Crime Story (1,222)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018