Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
MacKenzie Hill

MacKenzie Hill


Editör, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

MacKenzie Hill, editör, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 668
2015 Komedi Yapımcı    
2015 Belgesel Yapımcı 8.0 583
2015 Komedi Çeşitli 7.2 5,421
2014 Komedi Editorial Department 6.9 2,836
2011 Komedi Editorial Department 7.7 37,861
2011 Komedi Çeşitli 7.8 145,522
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017