Giriş Kayıt
MacKenzie Hill

MacKenzie Hill


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Editör

MacKenzie Hill, yapımcı, yapım yöneticisi, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 5.8 6
2017 Müzik Yapımcı 4.3 216
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 732
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 363
2015 Komedi Yapımcı    
2015 Belgesel Yapımcı 8.0 583
2015 Komedi Çeşitli 7.2 6,111
2014 Komedi Editorial Department 6.9 2,836
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 1,868
2011 Komedi Editorial Department 7.6 39,625
2011 Komedi Çeşitli 7.7 161,222
Dizi Altyazıları
Westworld (7,476) The Flash (4,411) The 100 (4,135) La casa de papel (3,662) Legion (3,325) The Expanse (2,201) Supernatural (2,064) The Big Bang Theory (1,649) Krypton (1,558) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018