Giriş Kayıt
MacKenzie Hill

MacKenzie Hill


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Editör

MacKenzie Hill, yapım yöneticisi, yapımcı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Müzik Yapımcı    
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 732
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 363
2015 Komedi Yapımcı    
2015 Belgesel Yapımcı 8.0 583
2015 Komedi Çeşitli 7.2 5,890
2014 Komedi Editorial Department 6.9 2,836
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 1,868
2011 Komedi Editorial Department 7.6 39,074
2011 Komedi Çeşitli 7.7 154,701
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,083) Stronger (4,727) Dunkirk (3,508) Flatliners (2,825) The Foreigner (2,144) Loving Vincent (2,084) American Made (1,927) It (1,768) Kingsman: The Golden Circle (1,704) Mother! (1,564)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,767) Mr. Robot (7,366) Shameless (5,925) Game of Thrones (3,686) Manhunt: Unabomber (3,056) Peaky Blinders (3,024) Designated Survivor (1,653) The Big Bang Theory (1,564) Lucifer (1,492) Supernatural (1,340)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017