Giriş Kayıt
MacKenzie Hill

MacKenzie Hill


Editör, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

MacKenzie Hill, editör, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 712
2015 Komedi Yapımcı    
2015 Belgesel Yapımcı 8.0 583
2015 Komedi Çeşitli 7.2 5,527
2014 Komedi Editorial Department 6.9 2,836
2011 Komedi Editorial Department 7.6 38,032
2011 Komedi Çeşitli 7.8 147,005
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017