Giriş Kayıt
MacKenzie Hill

MacKenzie Hill


Editör, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

MacKenzie Hill, editör, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 732
2015 Komedi Yapımcı    
2015 Belgesel Yapımcı 8.0 583
2015 Komedi Çeşitli 7.2 5,715
2014 Komedi Editorial Department 6.9 2,836
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 1,800
2011 Komedi Editorial Department 7.6 38,551
2011 Komedi Çeşitli 7.7 150,879
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017