Giriş Kayıt
Dorian A. Celestain

Dorian A. Celestain


Kameraman, Sesler, Oyuncu

Dorian A. Celestain, kameraman, sesler, oyuncu. Kampanya (2012), Kickboxer: Vengeance (2016), Joe Dirt 2: Beautiful Loser (2015), (2013) Uzay Oyunları (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 3.2 250

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Kameraman 6.9 122,911
2016 Aksiyon Kameraman 4.9 6,812
2016 Dram Kameraman 7.8 3,377

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 205,393
2015 Komedi Kameraman 6.0 95,137
2015 Komedi Kameraman
Oyuncu
4.2 3,517
2014 Gerilim Sesler 4.4 308
2014 Romantik Sesler 7.4 14,648
2014 Reality-TV Kameraman 5.7 202

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Kameraman 6.7 194,243

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Kameraman 5.9 91,700
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 410,168

Zincirsiz
2012 Dram Kameraman 8.4 1,039,218

Kampanya
2012 Komedi Kameraman 6.2 110,559
2012 Reality-TV Kameraman 5.7 264
2002 Game-Show Sesler 4.2 19,774
Film Altyazıları
Kidnap (4,542) T2 Trainspotting (4,328) Beauty and the Beast (3,102) Contratiempo (1,640) The Fate of the Furious (1,592) Redivider (1,383) Dangal (1,244) The Boss Baby (1,136) The Great Wall (1,029) Get Out (893)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,394) Better Call Saul (6,366) American Gods (6,270) Lucifer (4,542) Twin Peaks (4,424) Into the Badlands (3,804) Supernatural (3,539) Gotham (3,310) 12 Monkeys (2,806) Fargo (2,759)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017