Giriş Kayıt
Dorian A. Celestain

Dorian A. Celestain


Kameraman, Sesler, Oyuncu

Dorian A. Celestain, kameraman, sesler, oyuncu. Kampanya (2012), Kickboxer: Vengeance (2016), Joe Dirt 2: Beautiful Loser (2015), (2013) Uzay Oyunları (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 3.2 471
2017 Belgesel Sesler    

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Kameraman 6.9 146,443
2016 Aksiyon Kameraman 4.9 7,989
2016 Dram Kameraman 7.8 3,809

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 216,860

Sert Ol
2015 Komedi Kameraman 6.0 100,995
2015 Komedi Kameraman
Oyuncu
4.2 3,517
2014 Gerilim Sesler 4.4 308
2014 Romantik Sesler 7.4 15,145
2014 Reality-TV Kameraman 5.7 202

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Kameraman 6.7 200,279

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Kameraman 5.9 95,372
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 425,044

Zincirsiz
2012 Dram Kameraman 8.4 1,095,007

Kampanya
2012 Komedi Kameraman 6.1 113,267
2012 Reality-TV Kameraman 5.7 264
2002 Game-Show Sesler 4.2 19,941
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018