Giriş Kayıt
Dorian A. Celestain

Dorian A. Celestain


Kameraman, Sesler, Oyuncu

Dorian A. Celestain, kameraman, sesler, oyuncu. Kampanya (2012), Kickboxer: Vengeance (2016), Joe Dirt 2: Beautiful Loser (2015), (2013) Uzay Oyunları (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 3.4 174

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Kameraman 7.0 113,509
2016 Aksiyon Kameraman 4.9 6,317
2016 Dram Kameraman 7.8 3,092

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 202,647
2015 Komedi Kameraman 6.0 93,370
2015 Komedi Kameraman
Oyuncu
4.2 3,517
2014 Gerilim Sesler 4.4 308
2014 Romantik Sesler 7.4 14,517
2014 Reality-TV Kameraman 5.7 202

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Kameraman 6.7 192,634

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Kameraman 5.9 90,774
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 406,348

Zincirsiz
2012 Dram Kameraman 8.4 1,025,127

Kampanya
2012 Komedi Kameraman 6.2 109,952
2012 Reality-TV Kameraman 5.7 264
2002 Game-Show Sesler 4.2 19,493
Film Altyazıları
Live by Night (9,461) Why Him? (6,566) Rogue One (3,342) Resident Evil: The Final Chapter (3,304) Patriots Day (2,368) Assassin's Creed (2,082) Hidden Figures (1,991) Paterson (1,293) Split (1,232) Allied (946)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,021) Black Sails (4,157) Into the Badlands (3,213) Legion (2,365) The 100 (2,121) Vikings (1,790) Taken (1,534) The Originals (1,451) Designated Survivor (1,441) Game of Thrones (1,374)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017