Giriş Kayıt
Dorian A. Celestain

Dorian A. Celestain


Kameraman, Sesler, Oyuncu

Dorian A. Celestain, kameraman, sesler, oyuncu. Kampanya (2012), Kickboxer: Vengeance (2016), Joe Dirt 2: Beautiful Loser (2015), (2013) Uzay Oyunları (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 3.2 272

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Kameraman 6.9 126,560
2016 Aksiyon Kameraman 4.9 7,000
2016 Dram Kameraman 7.8 3,476

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 207,174
2015 Komedi Kameraman 6.0 95,931
2015 Komedi Kameraman
Oyuncu
4.2 3,517
2014 Gerilim Sesler 4.4 308
2014 Romantik Sesler 7.4 14,713
2014 Reality-TV Kameraman 5.7 202

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Kameraman 6.7 194,924

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Kameraman 5.9 92,230
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 412,041

Zincirsiz
2012 Dram Kameraman 8.4 1,045,840

Kampanya
2012 Komedi Kameraman 6.2 110,894
2012 Reality-TV Kameraman 5.7 264
2002 Game-Show Sesler 4.2 19,794
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017