Giriş Kayıt
Dorian A. Celestain

Dorian A. Celestain


Kameraman, Sesler, Oyuncu

Dorian A. Celestain, kameraman, sesler, oyuncu. Kampanya (2012), Kickboxer: Vengeance (2016), Joe Dirt 2: Beautiful Loser (2015), (2013) Uzay Oyunları (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler    

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Kameraman 7.0 91,034
2016 Aksiyon Kameraman 4.9 5,683
2016 Dram Kameraman 7.9 2,638

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 198,982
2015 Komedi Kameraman 6.0 91,310
2015 Komedi Kameraman
Oyuncu
4.2 3,517
2014 Gerilim Sesler 4.4 308
2014 Romantik Sesler 7.4 14,296
2014 Reality-TV Kameraman 5.7 202

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Kameraman 6.7 190,594

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Kameraman 5.9 89,575
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 400,850

Zincirsiz
2012 Dram Kameraman 8.4 1,004,359

Kampanya
2012 Komedi Kameraman 6.2 109,049
2012 Reality-TV Kameraman 5.7 264
2002 Game-Show Sesler 4.2 19,493
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017