Giriş Kayıt
Dorian A. Celestain

Dorian A. Celestain


Kameraman, Sesler, Oyuncu

Dorian A. Celestain, kameraman, sesler, oyuncu. Kampanya (2012), Kickboxer: Vengeance (2016), Joe Dirt 2: Beautiful Loser (2015), (2013) Uzay Oyunları (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 3.2 471

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Kameraman 6.9 142,179
2016 Aksiyon Kameraman 4.9 7,660
2016 Dram Kameraman 7.8 3,723

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 214,593

Sert Ol
2015 Komedi Kameraman 6.0 99,678
2015 Komedi Kameraman
Oyuncu
4.2 3,517
2014 Gerilim Sesler 4.4 308
2014 Romantik Sesler 7.4 15,023
2014 Reality-TV Kameraman 5.7 202

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Kameraman 6.7 198,764

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Kameraman 5.9 94,509
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 421,730

Zincirsiz
2012 Dram Kameraman 8.4 1,081,041

Kampanya
2012 Komedi Kameraman 6.1 112,639
2012 Reality-TV Kameraman 5.7 264
2002 Game-Show Sesler 4.2 19,909
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017