Giriş Kayıt
Rex Baker

Rex Baker


Oyuncu

Rex Baker, oyuncu. Criminal Activities (2015) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Everett 'Rex' Baker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 5.8 7,345

Yalın Ayak
2014 Komedi Oyuncu 6.6 20,287
2014 Dram Oyuncu 6.7 13,873

Şeytanın Günü
2014 Korku Oyuncu 4.1 14,260

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Oyuncu 7.2 98,559

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 202,220

Hesaplaşma Zamanı
2013 Komedi Oyuncu 6.4 51,970

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Oyuncu 7.3 527,763

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Oyuncu 6.5 226,833
2013 Dram Oyuncu 5.6 15

Pazarı Unutma
2013 Dram Oyuncu 7.0 8,106
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018