Giriş Kayıt
Julian Lowenthal

Julian Lowenthal


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Editör

Julian Lowenthal, oyuncu, yönetmen, senarist, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,864

Yargıç
2014 Suç Oyuncu 7.4 146,927
2014 Komedi Oyuncu 4.6 585
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 27
2010 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Editör
   
2010 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Editör
   
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) Arrow (5,325) The Flash (4,547) American Gods (4,431) The 100 (4,037) 12 Monkeys (3,157) Better Call Saul (2,975) Supernatural (2,694) Game of Thrones (2,630) Lucifer (2,527)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017