Giriş Kayıt
Julian Lowenthal

Julian Lowenthal


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Editör

Julian Lowenthal, oyuncu, yönetmen, senarist, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.3 4,605

Yargıç
2014 Suç Oyuncu 7.4 144,351
2014 Komedi Oyuncu 4.6 585
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 27
2010 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Editör
   
2010 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Editör
   
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,391) Doctor Strange (6,857) Allied (6,451) Moana (4,882) John Wick: Chapter 2 (4,304) Lion (3,566) Arrival (3,221) Forushande (2,987) Split (2,292) Hacksaw Ridge (2,279)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,488) Supernatural (4,715) The Expanse (4,353) Vikings (4,175) Suits (3,694) The Big Bang Theory (2,571) Sherlock (2,521) Arrow (2,062) Legion (2,012) Blindspot (1,923)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017