Giriş Kayıt
Julian Lowenthal

Julian Lowenthal


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Editör

Julian Lowenthal, oyuncu, yönetmen, senarist, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,269
2014 Komedi Oyuncu 4.6 711

Yargıç
2014 Suç Oyuncu 7.4 155,441
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 27
2010 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Editör
   
2010 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Editör
   
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018