Giriş Kayıt
Julian Lowenthal

Julian Lowenthal


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Editör

Julian Lowenthal, oyuncu, yönetmen, senarist, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.3 4,726

Yargıç
2014 Suç Oyuncu 7.4 145,349
2014 Komedi Oyuncu 4.6 585
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 27
2010 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Editör
   
2010 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Editör
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017