Giriş Kayıt
Julian Lowenthal

Julian Lowenthal


Oyuncu, Editör, Yönetmen, Senarist

Julian Lowenthal, oyuncu, editör, yönetmen, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,086
2014 Komedi Oyuncu 4.6 711

Yargıç
2014 Suç Oyuncu 7.4 152,609
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 27
2010 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Editör
   
2010 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Editör
   
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018