Giriş Kayıt
Martin Bats Bradford

Martin Bats Bradford


Oyuncu

Martin Bats Bradford, oyuncu. Özgürlük Savaşçısı (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 31,195
2016 Dram Oyuncu 7.2 7,561
2016 Suç Oyuncu    

Çok Pişmiş
2015 Komedi Oyuncu 6.6 77,347
2015 Komedi Oyuncu 6.8 6
2014 Suç Oyuncu 6.8 9,341
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017