Giriş Kayıt
Martin Bats Bradford

Martin Bats Bradford


Oyuncu

Martin Bats Bradford, oyuncu. Özgürlük Savaşçısı (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 26,108
2016 Dram Oyuncu 7.2 7,131
2016 Suç Oyuncu    

Çok Pişmiş
2015 Komedi Oyuncu 6.6 73,015
2015 Komedi Oyuncu 6.8 6
2014 Suç Oyuncu 6.8 8,659
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,476) Allied (10,330) Moana (8,402) Assassin's Creed (7,589) Lion (5,293) Arrival (4,209) Hacksaw Ridge (3,241) Fences (3,039) Nocturnal Animals (2,845) Forushande (2,682)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,212) Supernatural (7,867) Vikings (5,055) The Expanse (5,042) The Big Bang Theory (4,103) Suits (3,877) Legion (3,536) The Blacklist (3,411) Arrow (3,324) Sherlock (3,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017