Giriş Kayıt
Martin Bats Bradford

Martin Bats Bradford


Oyuncu

Martin Bats Bradford, oyuncu. Özgürlük Savaşçısı (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    

İlk Tanıştığımız Gece
2018 Komedi Oyuncu 6.4 21,258
2018 Dram Oyuncu    

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 38,299
2016 Dram Oyuncu 7.3 8,207
2016 Suç Oyuncu    

Çok Pişmiş
2015 Komedi Oyuncu 6.6 86,895
2015 Komedi Oyuncu 6.8 6
2014 Suç Oyuncu 6.8 10,785
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,745) Den of Thieves (3,455) Maze Runner: The Death Cure (3,157) Hostiles (2,815) Winchester (2,755) 12 Strong (2,422) Submergence (1,827) A martfüi rém (1,554) The Commuter (1,528) Peter Rabbit (1,370)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,918) Supernatural (4,747) The Flash (3,639) The Terror (3,375) The Big Bang Theory (3,311) Gotham (2,790) Legion (2,752) Arrow (2,310) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,281) The Expanse (2,237)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018