Giriş Kayıt
Martin Bats Bradford

Martin Bats Bradford


Oyuncu

Martin Bats Bradford, oyuncu. Özgürlük Savaşçısı (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 29,912
2016 Dram Oyuncu 7.2 7,479
2016 Suç Oyuncu    

Çok Pişmiş
2015 Komedi Oyuncu 6.6 76,487
2015 Komedi Oyuncu 6.8 6
2014 Suç Oyuncu 6.8 9,213
Film Altyazıları
Kidnap (4,496) T2 Trainspotting (4,132) Beauty and the Beast (3,053) Contratiempo (1,612) The Fate of the Furious (1,563) Redivider (1,356) Dangal (1,226) The Boss Baby (1,113) The Great Wall (1,012) Get Out (871)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,014) Better Call Saul (6,219) American Gods (6,183) Lucifer (4,450) Twin Peaks (4,379) Into the Badlands (3,763) Supernatural (3,484) Gotham (3,219) 12 Monkeys (2,764) Fargo (2,649)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017