Giriş Kayıt
Martin Bats Bradford

Martin Bats Bradford


Oyuncu

Martin Bats Bradford, oyuncu. Özgürlük Savaşçısı (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    

İlk Tanıştığımız Gece
2018 Komedi Oyuncu 6.5 10,755
2018 Dram Oyuncu    

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 37,431
2016 Dram Oyuncu 7.2 8,112
2016 Suç Oyuncu    

Çok Pişmiş
2015 Komedi Oyuncu 6.6 85,342
2015 Komedi Oyuncu 6.8 6
2014 Suç Oyuncu 6.8 10,532
Dizi Altyazıları
La casa de papel (21,838) Vikings (2,188) Black Mirror (1,985) Counterpart (1,929) Bron/Broen (1,692) Legends of Tomorrow (1,233) Supernatural (1,026) The Alienist (896) Altered Carbon (891) Blindspot (817)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018