Giriş Kayıt
Attila Kárpáti

Attila Kárpáti


Oyuncu, Kameraman

Attila Kárpáti, oyuncu, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    

Cehennem
2016 Aksiyon Kameraman 6.2 79,569
2015 Dram Kameraman 6.6 111

Marslı
2015 Macera 8.0 537,111
2015 Komedi Oyuncu 6.8 182

Picasso Çetesi
2012 Komedi Oyuncu 5.4 201
2012 Belgesel Oyuncu 7.0 711
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017