Giriş Kayıt
Attila Kárpáti

Attila Kárpáti


Oyuncu, Kameraman

Attila Kárpáti, oyuncu, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    

Cehennem
2016 Aksiyon Kameraman 6.2 89,655
2015 Dram Kameraman 6.6 111

Marslı
2015 Macera 8.0 545,882
2015 Komedi Oyuncu 6.8 182

Picasso Çetesi
2012 Komedi Oyuncu 5.4 201
2012 Belgesel Oyuncu 7.0 711
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017