Giriş Kayıt
Attila Kárpáti

Attila Kárpáti


Oyuncu, Kameraman

Attila Kárpáti, oyuncu, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Kameraman 8.1 293,952
2017 Aksiyon Oyuncu 6.4 7,882

Cehennem
2016 Aksiyon Kameraman 6.2 122,491
2015 Dram Kameraman 6.6 111

Marslı
2015 Macera 8.0 618,680
2015 Komedi Oyuncu 6.8 182

Picasso Çetesi
2012 Komedi Oyuncu 5.4 201
2012 Belgesel Oyuncu 7.0 711
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018