Giriş Kayıt
Attila Kárpáti

Attila Kárpáti


Oyuncu, Kameraman

Attila Kárpáti, oyuncu, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Gizem Kameraman 8.4 153,359
2017 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,672

Cehennem
2016 Aksiyon Kameraman 6.2 114,962
2015 Dram Kameraman 6.6 111

Marslı
2015 Macera 8.0 589,626
2015 Komedi Oyuncu 6.8 182

Picasso Çetesi
2012 Komedi Oyuncu 5.4 201
2012 Belgesel Oyuncu 7.0 711
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,753) Dunkirk (3,919) Stronger (2,701) It (2,170) Mother! (1,464) American Made (1,402) Loving Vincent (1,324) Kingsman: The Golden Circle (1,323) Flatliners (631) The Foreigner (629)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,104) Shameless (6,041) Mr. Robot (4,677) Game of Thrones (3,122) Peaky Blinders (2,063) Manhunt: Unabomber (1,993) Lucifer (1,635) Designated Survivor (1,498) Supernatural (1,364) The Big Bang Theory (1,085)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017