Giriş Kayıt
Attila Kárpáti

Attila Kárpáti


Oyuncu, Kameraman

Attila Kárpáti, oyuncu, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Bilim-Kurgu Kameraman    
2017 Aksiyon Oyuncu 6.2 390

Cehennem
2016 Aksiyon Kameraman 6.2 108,047
2015 Dram Kameraman 6.6 111

Marslı
2015 Macera 8.0 572,550
2015 Komedi Oyuncu 6.8 182

Picasso Çetesi
2012 Komedi Oyuncu 5.4 201
2012 Belgesel Oyuncu 7.0 711
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017