Giriş Kayıt
Merlin Merton

Merlin Merton


Yapımcı

Merlin Merton, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Yapımcı    
2018 Dram Yapımcı    
2017 Dram Yapımcı 7.6 242
2016 Aksiyon Yapımcı 5.7 2,187
2015 Kısa Metraj Çeşitli 8.5 12
2015 Dram Yapımcı 6.2 1,579
2015 Komedi Yapımcı 5.9 4,179
Dizi Altyazıları
Westworld (4,275) La casa de papel (2,183) The Expanse (1,881) Legion (1,486) Colony (1,377) Cloak & Dagger (1,183) Goliath (1,167) Vikings (866) Supernatural (727) 12 Monkeys (721)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018