Giriş Kayıt
Lynn

Lynn


Oyuncu

Lynn, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 7.4 162
2017 Animasyon Oyuncu 6.7 194
2016 Animasyon Oyuncu 9.0 1,221
2016 Animasyon Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu    
2015 Fantastik Oyuncu 4.8 6
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 213

Doraemon
2014 Animasyon Oyuncu 7.4 3,797
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 592
2014 Animasyon Oyuncu 7.4 30
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 1,905
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (22,703) Blade Runner 2049 (3,694) Jigsaw (2,636) Geostorm (2,439) Last Flag Flying (1,749) The Man from Earth: Holocene (1,519) Dunkirk (1,407) It (1,098) The Foreigner (1,061) Justice League (854)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,120) Shameless (6,590) Black Mirror (6,146) Star Trek: Discovery (3,728) The Big Bang Theory (3,437) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,245) Supernatural (3,179) The X Files (2,169) The Gifted (2,098) The Blacklist (1,662)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018