Giriş Kayıt
Lynn

Lynn


Oyuncu

Lynn, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 7.4 162
2017 Animasyon Oyuncu 6.7 194
2016 Animasyon Oyuncu 7.2 266
2016 Animasyon Oyuncu 9.0 1,221
2016 Animasyon Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu    
2015 Fantastik Oyuncu 4.8 6
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 213

Doraemon
2014 Animasyon Oyuncu 7.4 3,797
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 592
2014 Animasyon Oyuncu 7.4 30
2014 Animasyon Oyuncu 7.3 1,300
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 1,905
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018