Giriş Kayıt
Stacy Martin

Stacy Martin (26)


Oyuncu

Stacy Martin, 01 Ocak 1991 Paris, Fransa doğumlu oyuncu. İtiraf: Bölüm 1 (2013), İtiraf: Bölüm 2 (2013), Bir Liderin Çocukluğu (2015), The Lady in the Car with Glasses and a Gun (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1991
Doğum Yeri: Paris, Fransa
6.7 (7 Oy)
  • Currently 134.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2017 26 Biyografi Oyuncu 6.5 240
2015 24 Dram Oyuncu 5.6 143
2015 24 Aksiyon Oyuncu 5.7 27,404

Bir Liderin Çocukluğu
2015 24 Dram Oyuncu 6.2 3,766
2015 24 Dram Oyuncu 6.4 18,289
2015 24 Gerilim Oyuncu 5.5 1,446

İtiraf: Bölüm 2
2013 22 Dram Oyuncu 6.7 67,493

İtiraf: Bölüm 1
2013 22 Dram Oyuncu 7.0 92,634
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017