Giriş Kayıt
Stacy Martin

Stacy Martin (27)


Oyuncu

Stacy Martin, 01 Ocak 1991 Paris, Fransa doğumlu oyuncu. İtiraf: Bölüm 1 (2013), İtiraf: Bölüm 2 (2013), Bir Liderin Çocukluğu (2015), The Lady in the Car with Glasses and a Gun (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1991
Doğum Yeri: Paris, Fransa
7.0 (8 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 27 Komedi Oyuncu    
2017 26 Suç Oyuncu 7.1 8,632

Godard ve Ben
2017 26 Biyografi Oyuncu 6.9 1,012
2015 24 Dram Oyuncu 5.6 143
2015 24 Aksiyon Oyuncu 5.6 29,404

Bir Liderin Çocukluğu
2015 24 Dram Oyuncu 6.2 3,866
2015 24 Dram Oyuncu 6.7 80
2015 24 Dram Oyuncu 6.4 19,609
2015 24 Gerilim Oyuncu 5.5 1,446

İtiraf: Bölüm 2
2013 22 Dram Oyuncu 6.7 70,291

İtiraf: Bölüm 1
2013 22 Dram Oyuncu 7.0 96,219
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018