Giriş Kayıt
Stacy Martin

Stacy Martin (26)


Oyuncu

Stacy Martin, 01 Ocak 1991 Paris, Fransa doğumlu oyuncu. İtiraf: Bölüm 1 (2013), İtiraf: Bölüm 2 (2013), Bir Liderin Çocukluğu (2015), The Lady in the Car with Glasses and a Gun (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1991
Doğum Yeri: Paris, Fransa
6.7 (7 Oy)
  • Currently 134.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2017 26 Biyografi Oyuncu 6.8 689
2015 24 Dram Oyuncu 5.6 143
2015 24 Aksiyon Oyuncu 5.7 28,272

Bir Liderin Çocukluğu
2015 24 Dram Oyuncu 6.2 3,866
2015 24 Dram Oyuncu 6.7 80
2015 24 Dram Oyuncu 6.4 18,805
2015 24 Gerilim Oyuncu 5.5 1,446

İtiraf: Bölüm 2
2013 22 Dram Oyuncu 6.7 68,708

İtiraf: Bölüm 1
2013 22 Dram Oyuncu 7.0 94,180
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017