Giriş Kayıt
Alex Henderson

Alex Henderson


Oyuncu

Alex Henderson, oyuncu. Creed: Efsanenin Doğuşu (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.9 24,455

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Oyuncu 7.6 194,852
2015 Dram Oyuncu 8.4 106,436
2015 Dram Oyuncu 7.7 32,920
2014 Dram Oyuncu 6.0 4,063
Dizi Altyazıları
Westworld (9,655) La casa de papel (5,616) The Flash (3,381) Legion (2,932) The 100 (1,843) Fear the Walking Dead (1,813) The Terror (1,702) Into the Badlands (1,396) Lucifer (1,338) The Big Bang Theory (1,334)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018