Giriş Kayıt
Alex Henderson

Alex Henderson


Oyuncu

Alex Henderson, oyuncu. Creed: Efsanenin Doğuşu (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.4 11,935

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Oyuncu 7.6 175,736
2015 Dram Oyuncu 8.4 86,548
2015 Dram Oyuncu 7.8 30,693
2014 Dram Oyuncu 5.9 3,017
Dizi Altyazıları
The Flash (9,897) Better Call Saul (5,637) Fargo (4,718) Lucifer (3,862) The 100 (3,454) Gotham (3,426) Arrow (3,309) 12 Monkeys (2,645) American Gods (2,475) Supernatural (2,354)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017