Giriş Kayıt
Alex Henderson

Alex Henderson


Oyuncu

Alex Henderson, oyuncu. Creed: Efsanenin Doğuşu (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 3.7 4,440

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Oyuncu 7.6 171,962
2015 Dram Oyuncu 8.4 78,229
2015 Dram Oyuncu 7.8 30,039
2014 Dram Oyuncu 5.6 1,765
Dizi Altyazıları
The Flash (4,984) Black Sails (4,422) Into the Badlands (3,954) Iron Fist (2,745) Vikings (1,850) Legion (1,570) Game of Thrones (1,365) Billions (1,350) Arrow (1,304) The 100 (1,244)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017