Giriş Kayıt
Alex Henderson

Alex Henderson


Oyuncu

Alex Henderson, oyuncu. Creed: Efsanenin Doğuşu (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 3.2 2,729

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Oyuncu 7.7 169,301
2015 Dram Oyuncu 8.4 76,965
2015 Dram Oyuncu 7.8 29,801
2014 Dram Oyuncu 5.6 1,765
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,794) Supernatural (7,509) The Expanse (4,633) Vikings (4,173) The Big Bang Theory (3,735) Suits (3,338) Legion (3,315) The Blacklist (3,219) Arrow (3,045) Sherlock (2,711)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017