Giriş Kayıt
Alex Henderson

Alex Henderson


Oyuncu

Alex Henderson, oyuncu. Creed: Efsanenin Doğuşu (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 4.6 7,951

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Oyuncu 7.6 174,151
2015 Dram Oyuncu 8.3 79,900
2015 Dram Oyuncu 7.8 30,416
2014 Dram Oyuncu 5.6 1,765
Film Altyazıları
Gold (4,293) Get Out (2,544) Logan (2,091) Personal Shopper (1,394) La La Land (1,359) The Age of Shadows (1,354) Split (1,332) Rings (1,254) Zashchitniki (1,165) The Great Wall (1,057)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,285) The Blacklist (3,472) Into the Badlands (3,058) Fargo (2,732) The Last Kingdom (2,591) Doctor Who (2,178) The Flash (2,110) Game of Thrones (1,732) The Expanse (1,717) Vikings (1,702)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017