Giriş Kayıt
Ricky French

Ricky French


Oyuncu

Ricky French, oyuncu.

Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 5.0 538

Karanlık Yerler
2015 Dram Oyuncu 6.2 32,767
2014 Korku Oyuncu 5.6 10,610

Ölümsüz Aşk
2013 Suç Çeşitli 6.4 17,478

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Oyuncu 6.5 217,709
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,470) Rick and Morty (4,330) The Defenders (3,328) The Strain (3,003) Suits (1,909) Mr. Mercedes (1,304) The Sinner (1,124) Fargo (1,116) The Last Ship (1,065) Breaking Bad (992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017