Giriş Kayıt
Barry Hanley

Barry Hanley


Dublör, Oyuncu

Barry Hanley, dublör, oyuncu. Kod Adı: Olympus (2013) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör 7.9 93,669

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Dublör 5.6 92,285
2016 Aksiyon Dublör 5.3 3,358

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Dublör 6.9 37,431
2016 Aksiyon Dublör 7.7 6,643

Kökler
2016 Dram Dublör 7.8 4,027
2016 Korku Dublör 4.2 126

Karanlık Yerler
2015 Dram Oyuncu 6.2 34,483
2014 Korku Oyuncu 5.6 11,184
2014 Suç Dublör 6.8 10,532

Hesaplaşma Zamanı
2013 Komedi Oyuncu 6.4 51,086

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.5 223,155
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018