Giriş Kayıt
Barry Hanley

Barry Hanley


Dublör, Oyuncu

Barry Hanley, dublör, oyuncu. Kod Adı: Olympus (2013) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör    

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Dublör 5.6 72,050
2016 Aksiyon Dublör 5.4 3,175

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Dublör 6.9 34,909
2016 Aksiyon Dublör 7.7 6,011

Kökler
2016 Dram Dublör 7.8 4,027
2016 Korku Dublör 6.1 75

Karanlık Yerler
2015 Dram Oyuncu 6.2 33,363
2014 Korku Oyuncu 5.6 11,072
2014 Suç Dublör 6.8 9,930

Hesaplaşma Zamanı
2013 Komedi Oyuncu 6.4 50,239

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.5 219,360
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017