Giriş Kayıt
Barry Hanley

Barry Hanley


Dublör, Oyuncu

Barry Hanley, dublör, oyuncu. Kod Adı: Olympus (2013) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör    

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Dublör 5.6 81,000
2016 Aksiyon Dublör 5.4 3,214

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Dublör 6.9 35,775
2016 Aksiyon Dublör 7.7 6,285

Kökler
2016 Dram Dublör 7.8 4,027
2016 Korku Dublör 4.2 126

Karanlık Yerler
2015 Dram Oyuncu 6.2 33,709
2014 Korku Oyuncu 5.6 11,184
2014 Suç Dublör 6.8 10,154

Hesaplaşma Zamanı
2013 Komedi Oyuncu 6.4 50,516

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.5 220,486
Dizi Altyazıları
Vikings (13,443) Supernatural (5,678) Mr. Robot (5,268) The Big Bang Theory (4,510) Gotham (3,481) Game of Thrones (3,279) Arrow (2,492) The Flash (2,410) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,284) Shameless (2,247)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017