Giriş Kayıt
Barry Hanley

Barry Hanley


Dublör, Oyuncu

Barry Hanley, dublör, oyuncu. Kod Adı: Olympus (2013) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör 7.5 350,782

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Dublör 5.6 110,823
2016 Aksiyon Dublör 5.4 3,586

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Dublör 6.9 39,398
2016 Aksiyon Dublör 7.8 7,944

Kökler
2016 Dram Dublör 7.8 4,027
2016 Korku Dublör 4.2 126

Karanlık Yerler
2015 Dram Oyuncu 6.2 35,570
2014 Korku Oyuncu 5.6 11,184
2014 Suç Dublör 6.8 11,197

Hesaplaşma Zamanı
2013 Komedi Oyuncu 6.4 51,957

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.5 226,777
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018