Giriş Kayıt
Michael Altoft

Michael Altoft (30)


Oyuncu

Michael Altoft, 17 Temmuz 1987 Darlington, Durham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Müttefik (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 1987
Doğum Yeri: Darlington, Durham, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müttefik
2016 29 Aksiyon Oyuncu 7.1 85,519

Tarzan Efsanesi
2016 29 Aksiyon Oyuncu 6.3 123,859
2016 29 Suç Çeşitli 4.2 274

Diren!
2015 28 Biyografi Oyuncu 6.9 27,621

Çok Pişmiş
2015 28 Komedi Oyuncu 6.6 78,151
2015 28 Suç Oyuncu
Çeşitli
5.1 1,631
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017