Giriş Kayıt
Michael Altoft

Michael Altoft (29)


Oyuncu

Michael Altoft, 17 Temmuz 1987 Darlington, Durham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Müttefik (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 1987
Doğum Yeri: Darlington, Durham, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müttefik
2016 29 Aksiyon Oyuncu 7.1 41,889

Tarzan Efsanesi
2016 29 Aksiyon Oyuncu 6.3 105,691
2016 29 Suç Çeşitli 4.2 274

Diren!
2015 28 Biyografi Oyuncu 6.9 25,610

Çok Pişmiş
2015 28 Komedi Oyuncu 6.6 73,015
2015 28 Suç Oyuncu
Çeşitli
5.0 1,537
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,476) Allied (10,330) Moana (8,402) Assassin's Creed (7,589) Lion (5,293) Arrival (4,209) Hacksaw Ridge (3,241) Fences (3,039) Nocturnal Animals (2,845) Forushande (2,682)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,212) Supernatural (7,867) Vikings (5,055) The Expanse (5,042) The Big Bang Theory (4,103) Suits (3,877) Legion (3,536) The Blacklist (3,411) Arrow (3,324) Sherlock (3,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017