Giriş Kayıt
Michael Altoft

Michael Altoft (29)


Oyuncu

Michael Altoft, 17 Temmuz 1987 Darlington, Durham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Müttefik (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 1987
Doğum Yeri: Darlington, Durham, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müttefik
2016 29 Aksiyon Oyuncu 7.1 78,654

Tarzan Efsanesi
2016 29 Aksiyon Oyuncu 6.3 118,112
2016 29 Suç Çeşitli 4.2 274

Diren!
2015 28 Biyografi Oyuncu 6.9 27,053

Çok Pişmiş
2015 28 Komedi Oyuncu 6.6 76,581
2015 28 Suç Oyuncu
Çeşitli
5.1 1,631
Dizi Altyazıları
Fargo (5,823) Arrow (5,248) The Flash (4,459) American Gods (4,143) The 100 (3,971) 12 Monkeys (3,073) Better Call Saul (2,946) Supernatural (2,646) Game of Thrones (2,577) Lucifer (2,504)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017