Giriş Kayıt
Michael Altoft

Michael Altoft (29)


Oyuncu

Michael Altoft, 17 Temmuz 1987 Darlington, Durham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Müttefik (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 1987
Doğum Yeri: Darlington, Durham, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müttefik
2016 29 Aksiyon Oyuncu 7.1 64,302

Tarzan Efsanesi
2016 29 Aksiyon Oyuncu 6.3 111,747
2016 29 Suç Çeşitli 4.2 274

Diren!
2015 28 Biyografi Oyuncu 6.9 26,358

Çok Pişmiş
2015 28 Komedi Oyuncu 6.6 74,600
2015 28 Suç Oyuncu
Çeşitli
5.0 1,537
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017