Giriş Kayıt
Amanda Glaze

Amanda Glaze


Yapımcı

Amanda Glaze, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 6.7 28,047
2015 Komedi Yapımcı 6.3 103,022

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Çeşitli 6.3 136,794
2012 Komedi Çeşitli 7.3 51,775

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Çeşitli 3.6 16,543
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,151) Doctor Strange (7,282) Allied (6,747) John Wick: Chapter 2 (5,841) Moana (5,088) Lion (3,707) Arrival (3,455) Forushande (3,275) Hacksaw Ridge (2,457) Split (2,396)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,992) Supernatural (4,893) Vikings (4,630) The Expanse (4,483) Suits (3,812) Sherlock (2,758) The Big Bang Theory (2,703) Blindspot (2,358) Arrow (2,182) Legion (2,105)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017