Giriş Kayıt
Amanda Glaze

Amanda Glaze


Yapımcı

Amanda Glaze, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Hastalık
2017 Komedi Yapımcı 7.7 63,868
2016 Komedi Yapımcı 6.7 37,531
2015 Komedi Yapımcı 6.2 112,657

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Çeşitli 6.3 144,732
2012 Komedi Çeşitli 7.3 57,675

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Çeşitli 3.6 17,682
Dizi Altyazıları
Vikings (16,856) Black Mirror (5,505) The Flash (4,743) Shameless (4,254) Supernatural (2,894) The Big Bang Theory (2,726) The Blacklist (1,478) Star Trek: Discovery (1,410) Knightfall (1,194) Black Lightning (1,185)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018