Giriş Kayıt
Amanda Glaze

Amanda Glaze


Yapımcı

Amanda Glaze, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 6.9 340
2016 Komedi Yapımcı 6.7 30,905
2015 Komedi Yapımcı 6.3 106,408

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Çeşitli 6.3 139,146
2012 Komedi Çeşitli 7.3 54,979

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Çeşitli 3.6 16,865
Dizi Altyazıları
The Flash (9,897) Better Call Saul (5,637) Fargo (4,718) Lucifer (3,862) The 100 (3,454) Gotham (3,426) Arrow (3,309) 12 Monkeys (2,645) American Gods (2,475) Supernatural (2,354)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017