Giriş Kayıt
Natasha Burnett

Natasha Burnett


Oyuncu

Natasha Burnett, oyuncu. UnREAL (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.2 182
2015 Dram Oyuncu 6.9 379
2015 Dram Oyuncu 6.7 753
2015 Dram Oyuncu 7.9 8,462
2015 Komedi Oyuncu 8.0 37,677
2015 Fantastik Oyuncu 6.8 6,333
2014 Korku Oyuncu 4.8 1,852
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,132) Doctor Strange (6,690) Allied (6,331) Moana (4,802) Lion (3,490) Arrival (3,142) John Wick: Chapter 2 (2,977) Forushande (2,879) Hacksaw Ridge (2,217) Fences (2,027)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,284) Supernatural (4,652) The Expanse (4,311) Vikings (3,967) Suits (3,622) The Big Bang Theory (2,469) Sherlock (2,399) Arrow (2,006) Legion (1,965) Black Sails (1,736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017