Giriş Kayıt
Natasha Burnett

Natasha Burnett


Oyuncu

Natasha Burnett, oyuncu. Love at First Bark (2017), (2017) Aramızdaki Sözler (2017), (2014) Grace (2014), (2015) Harvest Moon (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aramızdaki Sözler
2017 Aksiyon Oyuncu 6.4 39,328
2017 Komedi Oyuncu 6.5 581
2016 Dram Oyuncu 7.2 182
2015 Dram Oyuncu 6.9 379
2015 Dram Oyuncu 6.7 753
2015 Dram Oyuncu 7.9 10,305
2015 Komedi Oyuncu 8.0 47,785
2015 Fantastik Oyuncu 6.7 5,956
2014 Korku Oyuncu 4.8 1,852
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,907) Den of Thieves (2,664) Maze Runner: The Death Cure (2,367) Hostiles (2,254) Winchester (2,219) 12 Strong (2,029) Submergence (1,698) Peter Rabbit (1,238) The Commuter (1,133) A martfüi rém (805)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,957) Supernatural (3,937) The Flash (3,365) The Terror (2,754) Legion (2,484) The Big Bang Theory (2,424) Gotham (2,109) The Expanse (2,024) The Crossing (1,898) Arrow (1,828)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018