Giriş Kayıt
Natasha Burnett

Natasha Burnett


Oyuncu

Natasha Burnett, oyuncu. Love at First Bark (2017), (2017) Aramızdaki Sözler (2017), (2014) Grace (2014), (2015) Harvest Moon (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aramızdaki Sözler
2017 Aksiyon Oyuncu 6.4 42,428
2017 Komedi Oyuncu 6.5 581
2016 Dram Oyuncu 7.2 182
2015 Dram Oyuncu 6.9 379
2015 Dram Oyuncu 6.7 753
2015 Dram Oyuncu 7.9 10,645
2015 Komedi Oyuncu 8.0 49,417
2015 Fantastik Oyuncu 6.7 5,956
2014 Korku Oyuncu 4.8 1,852
Film Altyazıları
Rampage (14,395) Ready Player One (10,368) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,138) The Cured (1,998) Blockers (1,106) Set It Up (1,041) Den 12. mann (967) Journey's End (828) Black Panther (728)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,518) 12 Monkeys (3,312) La casa de papel (2,813) Into the Badlands (2,740) Legion (1,779) Fear the Walking Dead (1,487) The 100 (1,391) The Expanse (1,389) The Crossing (1,097) Vikings (1,079)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018