Giriş Kayıt
Natasha Burnett

Natasha Burnett


Oyuncu

Natasha Burnett, oyuncu. UnREAL (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.3 90
2016 Dram Oyuncu 7.2 182
2015 Dram Oyuncu 6.9 379
2015 Dram Oyuncu 6.7 753
2015 Komedi Oyuncu 8.0 40,567
2015 Dram Oyuncu 7.9 8,862
2015 Fantastik Oyuncu 6.8 6,333
2014 Korku Oyuncu 4.8 1,852
Dizi Altyazıları
Fargo (6,208) Arrow (5,766) American Gods (5,766) The Flash (4,905) The 100 (4,327) 12 Monkeys (3,522) The Blacklist (3,351) Better Call Saul (3,261) Supernatural (3,067) Game of Thrones (2,923)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017