Giriş Kayıt
Niki Cipriano

Niki Cipriano


Oyuncu

Niki Cipriano, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Kısa Metraj Oyuncu    
2016 Gizem Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 7.1 5,598
2014 Dram Oyuncu 6.0 1,660

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 58,120
2014 Dram Oyuncu 7.0 3,222
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (22,146) Blade Runner 2049 (3,632) Jigsaw (2,600) Geostorm (2,395) Last Flag Flying (1,737) The Man from Earth: Holocene (1,509) Dunkirk (1,362) It (1,083) The Foreigner (1,047) Justice League (834)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,951) Shameless (6,452) Black Mirror (6,039) Star Trek: Discovery (3,619) The Big Bang Theory (3,394) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,209) Supernatural (3,149) The X Files (2,143) The Gifted (2,041) The Blacklist (1,645)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018