Giriş Kayıt
Niki Cipriano

Niki Cipriano


Oyuncu

Niki Cipriano, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Kısa Metraj Oyuncu    
2016 Gizem Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 7.1 5,996
2014 Dram Oyuncu 6.0 1,660

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 58,839
2014 Dram Oyuncu 7.0 3,222
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018