Giriş Kayıt
Richard Bachellor

Richard Bachellor


Oyuncu

Richard Bachellor, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,883
2016 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
4.4 1,463
2015 Aksiyon Çeşitli 3.1 770
2015 Aksiyon Oyuncu 3.4 499
2013 Aksiyon Oyuncu 3.7 107

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 75,568
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,784) Dunkirk (3,938) Stronger (2,740) It (2,182) Mother! (1,474) American Made (1,424) Kingsman: The Golden Circle (1,336) Loving Vincent (1,332) Flatliners (642) The Foreigner (636)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,293) Shameless (6,099) Mr. Robot (4,826) Game of Thrones (3,173) Peaky Blinders (2,108) Manhunt: Unabomber (2,026) Lucifer (1,667) Designated Survivor (1,513) Supernatural (1,381) The Big Bang Theory (1,089)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017