Giriş Kayıt
Richard Bachellor

Richard Bachellor


Oyuncu

Richard Bachellor, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,883
2016 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
4.4 1,463
2015 Aksiyon Çeşitli 3.1 770
2015 Aksiyon Oyuncu 3.4 499
2013 Aksiyon Oyuncu 3.7 107

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 74,995
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,193) Rick and Morty (4,260) The Defenders (3,290) The Strain (2,967) Suits (1,879) Mr. Mercedes (1,293) The Sinner (1,120) Fargo (1,116) The Last Ship (1,031) Breaking Bad (964)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017