Giriş Kayıt
Garth Stevenson

Garth Stevenson


Müzisyen, Müzisyen

Garth Stevenson, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Müzik 8.6 8
2017 Dram Müzik    
2016 Belgesel Müzik 7.3 112
2015 Komedi Müzik 5.9 4,179
2014 Dram Müzik 5.3 278

Çöldeki İzler
2013 Macera Müzik
Müzik
7.2 22,816
2012 Belgesel Müzik 6.9 160
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,952) The Foreigner (7,214) Stronger (5,936) Flatliners (5,027) Dunkirk (3,942) Beyond Skyline (3,189) American Made (2,595) Kingsman: The Golden Circle (2,311) It (2,092) Loving Vincent (1,902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017