Giriş Kayıt
Sara Cravens

Sara Cravens


Oyuncu

Sara Cravens, oyuncu. Batman: Arkham Knight (II) (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 6
2016 Animasyon Oyuncu 5.2 135
2016 Animasyon Oyuncu 8.7 5,770
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.5 398

Karlar Kraliçesi 2
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 794
2014 Aksiyon Oyuncu    
2012 Animasyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (7,221) Rings (5,243) Logan (3,374) La La Land (2,159) The Age of Shadows (1,782) Split (1,777) Zashchitniki (1,642) The Great Wall (1,611) Get Out (1,546) A United Kingdom (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017