Giriş Kayıt
Sara Cravens

Sara Cravens


Oyuncu

Sara Cravens, oyuncu. Batman: Arkham Knight (II) (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 6
2016 Animasyon Oyuncu 5.2 135
2016 Animasyon Oyuncu 8.6 10,433
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.5 398

Karlar Kraliçesi 2
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 794
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 921
2014 Aksiyon Oyuncu 9.2 8,397
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,696) Den of Thieves (2,452) Hostiles (2,429) 12 Strong (2,366) Maze Runner: The Death Cure (2,051) Winchester (1,481) Peter Rabbit (1,349) Submergence (1,346) The Commuter (996) Wildling (883)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,524) The Flash (3,223) Supernatural (3,119) The Terror (2,878) Legion (2,808) The Crossing (1,800) The Expanse (1,725) The Big Bang Theory (1,213) Vikings (1,127) Arrow (1,077)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018