Giriş Kayıt
Sara Cravens

Sara Cravens


Oyuncu

Sara Cravens, oyuncu. Batman: Arkham Knight (II) (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 6
2016 Animasyon Oyuncu 5.2 135
2016 Animasyon Oyuncu 8.6 11,355
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.5 398

Karlar Kraliçesi 2
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 794
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 921
2014 Aksiyon Oyuncu 9.2 8,397
Dizi Altyazıları
Westworld (5,570) The Expanse (3,009) The 100 (2,700) La casa de papel (1,945) Colony (1,799) The Crossing (1,554) Luke Cage (1,416) Genius (1,230) 12 Monkeys (1,097) Vikings (1,061)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018