Giriş Kayıt
Sara Cravens

Sara Cravens


Oyuncu

Sara Cravens, oyuncu. Batman: Arkham Knight (II) (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu 5.2 135
2016 Animasyon Oyuncu 8.7 5,288
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.5 398

Karlar Kraliçesi 2
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 794
2014 Aksiyon Oyuncu    
2012 Animasyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
The Flash (6,782) Into the Badlands (3,344) Black Sails (2,332) Legion (1,911) Vikings (1,710) Iron Fist (1,563) 24: Legacy (1,561) Legends of Tomorrow (1,541) Arrow (1,440) Game of Thrones (1,386)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017