Giriş Kayıt
Sara Cravens

Sara Cravens


Oyuncu

Sara Cravens, oyuncu. Batman: Arkham Knight (II) (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 6
2016 Animasyon Oyuncu 5.2 135
2016 Animasyon Oyuncu 8.6 9,574
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.5 398

Karlar Kraliçesi 2
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 794
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 921
2014 Aksiyon Oyuncu 9.2 8,397
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (4,287) Blade Runner 2049 (3,885) Last Flag Flying (3,743) Jigsaw (3,613) The Man from Earth: Holocene (3,584) Geostorm (3,355) Dunkirk (1,281) The Open House (1,266) The Foreigner (1,045) It (1,035)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,288) Black Mirror (6,163) Supernatural (4,344) The Big Bang Theory (3,873) Shameless (3,517) The Flash (3,493) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,342) The Blacklist (2,196) Knightfall (1,835) The X Files (1,807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018