Giriş Kayıt
Ricarda Ruff

Ricarda Ruff


Yönetmen Asistanı

Ricarda Ruff, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.3 1,658

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 123,904
2016 Komedi Çeşitli    

Amman Hocam
2015 Komedi Çeşitli 4.4 737
2015 Macera Çeşitli 5.8 50,398
2015 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 7.9 10
2015 Dram Çeşitli 7.5 8,332
2014 Suç Çeşitli 8.0 6,004

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon 0 6.3 153,544
2014 Komedi Çeşitli 7.0 1,444
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,214) Stronger (4,165) Dunkirk (3,093) Loving Vincent (1,918) Flatliners (1,759) American Made (1,670) It (1,612) Kingsman: The Golden Circle (1,483) Mother! (1,370) The Foreigner (847)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,343) Mr. Robot (6,768) Shameless (5,673) Game of Thrones (3,384) Manhunt: Unabomber (2,844) Peaky Blinders (2,736) Designated Survivor (1,535) Lucifer (1,362) The Big Bang Theory (1,347) Supernatural (1,202)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017