Giriş Kayıt
Ricarda Ruff

Ricarda Ruff


Yönetmen Asistanı

Ricarda Ruff, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.2 912

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 115,466
2016 Komedi Çeşitli    

Amman Hocam
2015 Komedi Çeşitli 4.4 737
2015 Macera Çeşitli 5.8 49,807
2015 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 7.9 10
2015 Dram Çeşitli 7.5 8,201
2014 Suç Çeşitli 8.0 5,873

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon 0 6.3 152,538
2014 Komedi Çeşitli 7.0 1,444
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017