Giriş Kayıt
Ricarda Ruff

Ricarda Ruff


Yönetmen Asistanı

Ricarda Ruff, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yönetmen Asistanı    
2016 Komedi Çeşitli    

Amman Hocam
2015 Komedi Çeşitli 4.4 737
2015 Macera Çeşitli 5.8 49,068
2015 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 7.9 10
2015 Dram Çeşitli 7.5 7,993
2014 Suç Çeşitli 8.0 5,639

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon 0 6.3 151,063
2014 Komedi Çeşitli 7.0 1,444
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017