Giriş Kayıt
Stephen Krolikowski

Stephen Krolikowski


Sesler, Müzisyen

Stephen Krolikowski, sesler, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Müzik 6.8 753
2014 Dram Sesler 6.6 617
2013 Dram Sesler 6.5 180
2013 Suç Sesler 4.8 140
2012 Dram Sesler    
2012 Dram Sesler    
Dizi Altyazıları
The Flash (6,061) Black Sails (4,630) Into the Badlands (4,080) Iron Fist (2,872) Vikings (2,030) Legion (1,877) Billions (1,638) Game of Thrones (1,613) Arrow (1,567) The 100 (1,473)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017