Giriş Kayıt
Samantha Choat

Samantha Choat


Oyuncu, Kostümcü

Samantha Choat, oyuncu, kostümcü. Bridget Jones'un Bebeği (2016), Aşkın Krallığı (2016), (2016) Assassin's Creed (2016), (2016) Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon 0    

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon 0    
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü    
2017 Aksiyon 0    
2017 Aksiyon 0    
2017 Aksiyon 0 6.6 904
2016 Komedi Çeşitli 7.3 486
2016 Aksiyon Çeşitli 6.1 87,848

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Çeşitli 8.0 280,042

Doktor Strange
2016 Aksiyon Çeşitli 7.7 262,533
2016 Dram Oyuncu 5.5 1,358

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Çeşitli 6.1 69,961

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi 0
Çeşitli
6.7 40,143

Aşkın Krallığı
2016 Biyografi Çeşitli 6.7 2,737

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Çeşitli 6.2 61,320
2016 Dram Çeşitli    
2015 Aksiyon 0
Çeşitli
6.8 305,025

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Oyuncu 7.7 295,019
2012 Dram Oyuncu 6.2 2,632
2010 Dram Çeşitli 8.7 120,500
Film Altyazıları
Live by Night (13,775) Resident Evil: The Final Chapter (6,233) Why Him? (6,074) Rogue One (4,447) Patriots Day (3,462) Hidden Figures (3,397) Assassin's Creed (3,245) Paterson (2,313) Split (2,311) Allied (2,255)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,446) The 100 (3,888) The Flash (3,558) Legion (3,491) Into the Badlands (3,071) The Originals (2,664) The Last Kingdom (2,329) Arrow (2,186) Vikings (2,177) Designated Survivor (1,880)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017