Giriş Kayıt
Samantha Choat

Samantha Choat


Oyuncu, Kostümcü

Samantha Choat, oyuncu, kostümcü. Bridget Jones'un Bebeği (2016), Aşkın Krallığı (2016), (2016) Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016), (2016) Assassin's Creed (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon 0    

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon 0    
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü    
2017 Aksiyon 0    
2017 Aksiyon 0    
2017 Aksiyon Çeşitli 7.5 93
2016 Komedi Çeşitli 7.3 380
2016 Aksiyon Çeşitli 6.3 54,810

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Çeşitli 8.1 248,175

Doktor Strange
2016 Aksiyon Çeşitli 7.8 216,168
2016 Dram Oyuncu 5.4 814

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Çeşitli 6.1 59,279

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi 0
Çeşitli
6.7 37,287

Aşkın Krallığı
2016 Biyografi Çeşitli 6.6 1,529

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Çeşitli 6.2 59,439
2016 Dram Çeşitli    
2015 Aksiyon 0
Çeşitli
6.8 301,692

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Oyuncu 7.7 290,330
2012 Dram Oyuncu 6.2 2,602
2010 Dram Çeşitli 8.7 119,298
Film Altyazıları
Allied (9,970) Doctor Strange (9,879) Moana (8,181) Assassin's Creed (6,565) Lion (4,993) Arrival (3,903) Hacksaw Ridge (3,042) Fences (2,795) Nocturnal Animals (2,677) Forushande (2,317)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,564) Supernatural (7,710) The Expanse (4,842) Vikings (4,703) The Big Bang Theory (3,921) Suits (3,646) Legion (3,435) The Blacklist (3,339) Arrow (3,187) Sherlock (2,910)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017