Giriş Kayıt
Samantha Choat

Samantha Choat


Oyuncu, Kostümcü

Samantha Choat, oyuncu, kostümcü. Bridget Jones'un Bebeği (2016), A United Kingdom (2016), (2016) Doktor Strange (2016), (2016) Assassin's Creed (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon 0    

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon 0    
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü    
2017 Aksiyon 0    
2017 Aksiyon 0    
2016 Komedi Çeşitli 7.3 153
2016 Aksiyon Çeşitli 6.4 46,803

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Çeşitli 8.1 230,765

Doktor Strange
2016 Aksiyon Çeşitli 7.9 173,509
2016 Dram Oyuncu 5.3 550

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Çeşitli 6.1 40,817

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi 0
Çeşitli
6.8 33,533
2016 Biyografi Çeşitli 6.7 1,251

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Çeşitli 6.2 57,351
2016 Dram Çeşitli    
2015 Aksiyon 0
Çeşitli
6.8 298,194

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Oyuncu 7.7 285,762
2012 Dram Oyuncu 6.2 2,602
2010 Dram Çeşitli 8.7 118,169
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017