Giriş Kayıt
Samantha Choat

Samantha Choat


Oyuncu, Kostümcü

Samantha Choat, oyuncu, kostümcü. Bridget Jones'un Bebeği (2016), Aşkın Krallığı (2016), (2016) Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016), (2016) Aşkın Çekimi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon 0    

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon 0    

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü    

Mumya
2017 Aksiyon 0 8.4 271
2017 Aksiyon 0 8.4 840
2017 Aksiyon 0 6.6 1,397

Aşkın Çekimi
2016 Komedi Çeşitli 7.0 3,762

Aşkın Krallığı
2016 Biyografi Çeşitli 6.8 4,779
2016 Aksiyon 0 5.9 112,949

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Çeşitli 7.9 323,357

Doktor Strange
2016 Aksiyon Çeşitli 7.6 293,998
2016 Dram Oyuncu 5.6 1,844

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Çeşitli 6.1 78,097

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi 0
Çeşitli
6.7 43,103

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Çeşitli 6.2 63,420
2016 Dram Çeşitli    
2015 Aksiyon 0
Çeşitli
6.8 309,031

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Oyuncu 7.7 299,741
2012 Dram Oyuncu 6.2 2,632
2010 Dram Çeşitli 8.7 122,351
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (4,823) Kidnap (4,671) Beauty and the Beast (3,228) Contratiempo (1,742) The Fate of the Furious (1,658) Redivider (1,437) Dangal (1,302) The Boss Baby (1,210) The Great Wall (1,092) Get Out (956)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,105) Better Call Saul (6,757) American Gods (6,449) Lucifer (4,816) Twin Peaks (4,482) Into the Badlands (3,864) Supernatural (3,668) Gotham (3,555) Fargo (2,975) 12 Monkeys (2,906)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017