Giriş Kayıt
Kim Go-Eun

Kim Go-Eun


Oyuncu

Kim Go-Eun, oyuncu. Emanet (2015) yapımıyla biliniyor.

9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Oyuncu 9.0 1,361
2016 Komedi Oyuncu 7.9 173
2015 Suç Oyuncu 6.4 139

Emanet
2015 Dram Oyuncu 6.8 211
2015 Aksiyon Oyuncu 6.1 411

Canavar
2014 Aksiyon Oyuncu 6.3 453
2012 Dram Oyuncu 6.7 614
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,352) Split (5,059) Rogue One (4,788) Hidden Figures (3,745) Assassin's Creed (3,126) Paterson (2,882) Patriots Day (2,448) Allied (1,892) Brimstone (1,613) Passengers (1,288)
Dizi Altyazıları
Legion (8,373) Arrow (4,968) The Flash (4,859) The Expanse (2,641) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,010) The 100 (1,920) Colony (1,823) Designated Survivor (1,724) Vikings (1,717)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017