Giriş Kayıt
Ignacio Guirado

Ignacio Guirado (25)


Oyuncu

Ignacio Guirado, 25 Nisan 1992 Granada, Granada, Andalucía, İspanya doğumlu oyuncu. Jab Tak Hai Jaan (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Nisan 1992
Doğum Yeri: Granada, Granada, Andalucía, İspanya
Burcu: Boğa
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zafere Hücum
2013 21 Aksiyon Oyuncu 8.1 358,298

Kapalı Devre
2013 21 Suç Oyuncu 6.2 19,070

Çılgın Joe
2013 21 Aksiyon Oyuncu 6.2 57,208

Sürpriz Çocuk
2013 21 Komedi Oyuncu 6.4 647
2013 21 Komedi Oyuncu 5.1 871

Ateşli Bakışlar
2013 21 Biyografi Oyuncu 6.0 5,605

Sefiller
2012 20 Dram Oyuncu 7.6 266,884
2012 20 Dram Oyuncu 6.9 45,315
2012 20 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,162
2012 20 Fantastik Oyuncu    
2012 20 Komedi Oyuncu 5.4 2,017

Çevik Kuvvet
2012 20 Aksiyon Oyuncu 6.1 17,467
2012 20 Dram Oyuncu 6.2 2,728
2003 11 Dram Oyuncu 7.1 239
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,828) Blade Runner 2049 (3,518) Jigsaw (2,640) Last Flag Flying (2,433) The Man from Earth: Holocene (2,413) Geostorm (2,378) The Open House (1,345) Dunkirk (1,187) The Foreigner (1,052) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,156) Black Mirror (5,650) Supernatural (4,724) The Big Bang Theory (4,061) Shameless (2,660) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,579) The Blacklist (2,234) The Flash (1,915) The X Files (1,899) Knightfall (1,492)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018