Giriş Kayıt
Ignacio Guirado

Ignacio Guirado (26)


Oyuncu

Ignacio Guirado, 25 Nisan 1992 Granada, Granada, Andalucía, İspanya doğumlu oyuncu. Jab Tak Hai Jaan (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Nisan 1992
Doğum Yeri: Granada, Granada, Andalucía, İspanya
Burcu: Boğa
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zafere Hücum
2013 21 Aksiyon Oyuncu 8.1 370,059

Kapalı Devre
2013 21 Suç Oyuncu 6.2 19,534

Çılgın Joe
2013 21 Aksiyon Oyuncu 6.2 58,151

Sürpriz Çocuk
2013 21 Komedi Oyuncu 6.4 722
2013 21 Komedi Oyuncu 5.1 871

Ateşli Bakışlar
2013 21 Biyografi Oyuncu 6.0 5,605

Sefiller
2012 20 Dram Oyuncu 7.6 271,793
2012 20 Dram Oyuncu 6.9 45,315
2012 20 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,162
2012 20 Fantastik Oyuncu    
2012 20 Komedi Oyuncu 5.4 2,017

Çevik Kuvvet
2012 20 Aksiyon Oyuncu 6.1 17,470
2012 20 Dram Oyuncu 6.2 2,818
2003 11 Dram Oyuncu 7.1 239
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018