Giriş Kayıt
Santana Draper

Santana Draper


Oyuncu

Santana McAdoo Draper, oyuncu. Zincirsiz (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Santana McAdoo Draper
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları
2016 Komedi Oyuncu 6.1 3,793

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 121,896
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 155,346

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 337,854
2013 Komedi Oyuncu    

Zincirsiz
2012 Dram Oyuncu 8.4 1,039,443
Dizi Altyazıları
The Flash (9,143) Better Call Saul (6,977) Lucifer (4,079) Fargo (3,934) American Gods (3,752) Gotham (3,669) Twin Peaks (3,202) The 100 (3,154) 12 Monkeys (2,763) Supernatural (2,707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017