Giriş Kayıt
Santana Draper

Santana Draper


Oyuncu

Santana McAdoo Draper, oyuncu. Zincirsiz (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Santana McAdoo Draper
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları
2016 Komedi Oyuncu 6.1 3,036

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 119,028
2014 Suç Oyuncu 7.9 149,899

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 332,120
2013 Komedi Oyuncu    

Zincirsiz
2012 Dram Oyuncu 8.4 1,014,808
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,582) Legion (9,084) Arrow (6,501) The 100 (5,906) The Flash (5,709) Black Sails (4,043) The Big Bang Theory (3,808) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,498) The Expanse (3,229)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017