Giriş Kayıt
Santana Draper

Santana Draper


Oyuncu

Santana McAdoo Draper, oyuncu. Zincirsiz (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Santana McAdoo Draper
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları
2016 Komedi Oyuncu 6.1 3,369

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 120,190
2014 Suç Oyuncu 7.9 151,740

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 334,447
2013 Komedi Oyuncu    

Zincirsiz
2012 Dram Oyuncu 8.4 1,024,492
Film Altyazıları
Live by Night (10,040) Resident Evil: The Final Chapter (8,776) Hidden Figures (4,647) Rogue One (4,231) Patriots Day (4,216) Assassin's Creed (3,731) Split (3,474) Allied (3,454) Paterson (3,266) Why Him? (2,066)
Dizi Altyazıları
Legion (4,383) The 100 (3,965) Arrow (3,217) Black Sails (3,159) The Expanse (3,034) The Originals (2,747) Colony (2,577) The Flash (2,250) The Last Kingdom (2,150) Vikings (2,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017