Giriş Kayıt
Santana Draper

Santana Draper


Oyuncu

Santana McAdoo Draper, oyuncu. Zincirsiz (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Santana McAdoo Draper
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları
2016 Komedi Oyuncu 6.1 5,440

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 132,854
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 177,418

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 373,390
2013 Komedi Oyuncu    

Zincirsiz
2012 Dram Oyuncu 8.4 1,133,041
Dizi Altyazıları
Westworld (11,990) La casa de papel (2,340) 12 Monkeys (1,975) Into the Badlands (1,695) Legion (1,650) The Expanse (1,465) Fear the Walking Dead (1,141) Colony (1,007) Vikings (985) Cloak & Dagger (849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018