Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Santana Draper

Santana Draper


Oyuncu

Santana McAdoo Draper, oyuncu. Zincirsiz (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Santana McAdoo Draper
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları
2016 Komedi Oyuncu 6.0 2,204

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 117,614
2014 Suç Oyuncu 8.0 146,668

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 329,085
2013 Komedi Oyuncu    

Zincirsiz
2012 Dram Oyuncu 8.4 1,001,720
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017