Giriş Kayıt
Santana Draper

Santana Draper


Oyuncu

Santana McAdoo Draper, oyuncu. Zincirsiz (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Santana McAdoo Draper
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları
2016 Komedi Oyuncu 6.1 4,975

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 128,590
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 169,412

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 364,768
2013 Komedi Oyuncu    

Zincirsiz
2012 Dram Oyuncu 8.4 1,095,737
Dizi Altyazıları
Vikings (14,956) Shameless (7,225) Black Mirror (6,310) The Flash (4,401) Star Trek: Discovery (2,370) The Big Bang Theory (1,728) Supernatural (1,458) Bron/Broen (1,185) Supergirl (1,165) Stranger Things (1,122)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018