Giriş Kayıt
Melanie Benna

Melanie Benna


Dublör, Oyuncu

Melanie Benna, dublör, oyuncu. Sense8 (2015), Dark (2017), Yaşam Kürü (2016), Ben Kimim? (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Dublör 8.7 70,640

Yaşam Kürü
2016 Dram Dublör 6.4 61,051
2016 Komedi Dublör 5.8 21

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 76,508
2015 Komedi Dublör 5.9 126
2015 Dram Dublör 8.4 111,544

İşimiz İş
2015 Komedi Dublör
Oyuncu
5.4 26,993

Ben Kimim?
2014 Gerilim Dublör 7.6 35,624
Dizi Altyazıları
Westworld (5,862) The Expanse (3,089) The 100 (2,780) La casa de papel (2,052) Colony (1,821) The Crossing (1,586) Luke Cage (1,448) Genius (1,277) 12 Monkeys (1,141) Vikings (1,116)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018