Giriş Kayıt
Melanie Benna

Melanie Benna


Dublör, Oyuncu

Melanie Benna, dublör, oyuncu. Sense8 (2015), Dark (2017), Yaşam Kürü (2016), Ben Kimim? (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Dublör 8.7 52,101

Yaşam Kürü
2016 Dram Dublör 6.4 55,827
2016 Komedi Dublör 5.8 21

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 75,183
2015 Komedi Dublör 5.9 126
2015 Dram Dublör 8.4 104,327

İşimiz İş
2015 Komedi Dublör
Oyuncu
5.4 26,566

Ben Kimim?
2014 Gerilim Dublör 7.6 34,326
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018