Giriş Kayıt
Melanie Benna

Melanie Benna


Dublör, Oyuncu

Melanie Benna, dublör, oyuncu. Sense8 (2015), Ben Kimim? (2014), İşimiz İş (2015), Yaşam Kürü (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gizem Dublör    

Yaşam Kürü
2016 Dram Dublör 6.6 9,937
2016 Komedi Dublör 5.8 21

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 69,669
2015 Komedi Dublör 5.9 126
2015 Dram Dublör 8.4 78,376

İşimiz İş
2015 Komedi Dublör
Oyuncu
5.4 24,928

Ben Kimim?
2014 Gerilim Dublör 7.6 28,473
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,659) Split (5,702) Rogue One (5,376) Hidden Figures (4,480) Assassin's Creed (3,662) Paterson (3,385) Live by Night (3,332) Patriots Day (3,051) Allied (2,521) Brimstone (1,795)
Dizi Altyazıları
Legion (8,957) Arrow (5,331) The Flash (5,114) The Expanse (2,917) The 100 (2,917) Legends of Tomorrow (2,626) The Blacklist (2,185) Colony (2,112) Vikings (2,035) Designated Survivor (1,910)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017