Giriş Kayıt
Melanie Benna

Melanie Benna


Dublör, Oyuncu

Melanie Benna, dublör, oyuncu. Sense8 (2015), Yaşam Kürü (2016), Ben Kimim? (2014), İşimiz İş (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gizem Dublör 7.2 10

Yaşam Kürü
2016 Dram Dublör 6.4 46,341
2016 Komedi Dublör 5.8 21

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 73,250
2015 Komedi Dublör 5.9 126
2015 Dram Dublör 8.4 99,289

İşimiz İş
2015 Komedi Dublör
Oyuncu
5.4 26,079

Ben Kimim?
2014 Gerilim Dublör 7.6 32,151
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017