Giriş Kayıt
Melanie Benna

Melanie Benna


Dublör, Oyuncu

Melanie Benna, dublör, oyuncu. Sense8 (2015), Ben Kimim? (2014), İşimiz İş (2015), Yaşam Kürü (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gizem Dublör    

Yaşam Kürü
2016 Dram Dublör 6.5 11,775
2016 Komedi Dublör 5.8 21

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 70,283
2015 Komedi Dublör 5.9 126
2015 Dram Dublör 8.3 79,958

İşimiz İş
2015 Komedi Dublör
Oyuncu
5.4 25,230

Ben Kimim?
2014 Gerilim Dublör 7.6 29,063
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017