Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Melanie Benna

Melanie Benna


Dublör, Oyuncu

Melanie Benna, dublör, oyuncu. Sense8 (2015), Ben Kimim? (2014), İşimiz İş (2015), Hitman: Ajan 47 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gizem Dublör    
2017 Gizem Dublör    
2016 Komedi Dublör 5.8 21

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 68,093
2015 Komedi Dublör 5.9 126
2015 Dram Dublör 8.4 74,586

İşimiz İş
2015 Komedi Dublör
Oyuncu
5.4 24,430

Ben Kimim?
2014 Gerilim Dublör 7.6 26,992
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017