Giriş Kayıt
Melanie Benna

Melanie Benna


Dublör, Oyuncu

Melanie Benna, dublör, oyuncu. Sense8 (2015), Yaşam Kürü (2016), Ben Kimim? (2014), İşimiz İş (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Dublör 8.8 7,463

Yaşam Kürü
2016 Dram Dublör 6.4 49,494
2016 Komedi Dublör 5.8 21

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 73,954
2015 Komedi Dublör 5.9 126
2015 Dram Dublör 8.4 100,819

İşimiz İş
2015 Komedi Dublör
Oyuncu
5.4 26,219

Ben Kimim?
2014 Gerilim Dublör 7.6 32,765
Dizi Altyazıları
Vikings (14,049) Supernatural (6,062) Mr. Robot (5,565) The Big Bang Theory (4,776) Gotham (3,761) Game of Thrones (3,610) Arrow (2,758) The Flash (2,601) Shameless (2,586) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,526)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017