Giriş Kayıt
Eric Santamaria

Eric Santamaria


Oyuncu, Editör, Kameraman

Eric Santamaria, oyuncu, editör, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 4.0 457
2013 Dram Oyuncu 9.0 348,158
2012 Aksiyon Çeşitli    
2010 Editör
Kameraman
   

Şampiyon
2008 Dram Oyuncu 7.9 257,975
Dizi Altyazıları
The Flash (7,040) Black Sails (4,871) Into the Badlands (4,245) Iron Fist (3,024) Legion (2,320) Vikings (2,288) Billions (2,080) Arrow (1,819) Game of Thrones (1,819) The 100 (1,713)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017