Giriş Kayıt
Eric Santamaria

Eric Santamaria


Oyuncu, Editör, Kameraman

Eric Santamaria, oyuncu, editör, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu 6.3 5,418
2016 Dram Oyuncu 3.9 485
2015 Suç Oyuncu 8.6 255,215
2013 Dram Oyuncu 8.9 399,936
2012 Aksiyon Çeşitli 8.6 903
2010 Editör
Kameraman
   

Şampiyon
2008 Dram Oyuncu 7.9 270,150
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018