Giriş Kayıt
Mary Angela Munez

Mary Angela Munez


Oyuncu

Mary Angela Munez, oyuncu. Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç 0
Çeşitli
7.1 3,541
2016 Biyografi Çeşitli 6.6 6,253

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Çeşitli 6.7 472,371
2015 Dram Çeşitli 8.4 86,361

Kuralsız
2015 Macera Çeşitli 6.3 171,995

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Çeşitli 5.3 150,135

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon 0 5.7 255,505

Uyumsuz
2014 Macera Oyuncu 6.7 362,125
2012 Suç Oyuncu 6.5 3,750
2012 Aksiyon 0 7.9 25,098

Utanmaz
2011 Komedi Çeşitli 8.7 124,376
Film Altyazıları
Kidnap (4,542) T2 Trainspotting (4,328) Beauty and the Beast (3,102) Contratiempo (1,640) The Fate of the Furious (1,592) Redivider (1,383) Dangal (1,244) The Boss Baby (1,136) The Great Wall (1,029) Get Out (893)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,394) Better Call Saul (6,366) American Gods (6,270) Lucifer (4,542) Twin Peaks (4,424) Into the Badlands (3,804) Supernatural (3,539) Gotham (3,310) 12 Monkeys (2,806) Fargo (2,759)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017