Giriş Kayıt
Mary Angela Munez

Mary Angela Munez


Oyuncu

Mary Angela Munez, oyuncu. Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç 0
Çeşitli
7.0 4,821
2016 Biyografi Çeşitli 6.6 6,595

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Çeşitli 6.6 529,371
2015 Dram Çeşitli 8.4 106,350

Kuralsız
2015 Macera Çeşitli 6.2 186,064

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Çeşitli 5.3 158,277

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon 0 5.7 270,493

Uyumsuz
2014 Macera Oyuncu 6.7 381,043
2012 Suç Oyuncu 6.5 3,750
2012 Aksiyon 0 7.9 27,642

Utanmaz
2011 Komedi Çeşitli 8.7 147,819
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,087) Den of Thieves (2,753) Maze Runner: The Death Cure (2,480) Hostiles (1,899) Winchester (1,708) A martfüi rém (1,546) Bleeding Steel (1,512) 12 Strong (1,343) The Commuter (1,243) Submergence (630)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,597) La casa de papel (7,191) The Big Bang Theory (3,398) Gotham (2,939) Supernatural (2,880) The Terror (2,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,601) Arrow (2,032) The Flash (1,352) Vikings (1,323)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018