Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Mary Angela Munez

Mary Angela Munez


Oyuncu

Mary Angela Munez, oyuncu. Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Çeşitli 6.6 4,559

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Çeşitli 6.7 442,167
2016 Dram 0
Çeşitli
   
2015 Dram Çeşitli 8.4 74,487

Kuralsız
2015 Macera Çeşitli 6.3 165,221

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Çeşitli 5.4 145,910

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon 0 5.7 249,856

Uyumsuz
2014 Macera Oyuncu 6.7 353,243
2012 Suç Oyuncu 6.5 3,750
2012 Aksiyon 0 7.9 23,890

Utanmaz
2011 Komedi Çeşitli 8.7 111,160
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017