Giriş Kayıt
Mary Angela Munez

Mary Angela Munez


Oyuncu

Mary Angela Munez, oyuncu. Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç 0
Çeşitli
7.1 4,095
2016 Biyografi Çeşitli 6.6 6,595

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Çeşitli 6.6 492,011
2015 Dram Çeşitli 8.4 96,628

Kuralsız
2015 Macera Çeşitli 6.3 176,324

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Çeşitli 5.3 152,530

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon 0 5.7 261,869

Uyumsuz
2014 Macera Oyuncu 6.7 367,645
2012 Suç Oyuncu 6.5 3,750
2012 Aksiyon 0 7.9 25,654

Utanmaz
2011 Komedi Çeşitli 8.7 130,628
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,058) The Defenders (5,430) Rick and Morty (3,592) The Strain (2,348) Suits (1,840) The Sinner (1,560) Mr. Mercedes (1,318) Fargo (1,101) Breaking Bad (941) Vikings (819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017