Giriş Kayıt
Mary Angela Munez

Mary Angela Munez


Oyuncu

Mary Angela Munez, oyuncu. Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç 0
Çeşitli
7.2 3,037
2016 Biyografi Çeşitli 6.5 5,345

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Çeşitli 6.7 467,624
2015 Dram Çeşitli 8.3 79,731

Kuralsız
2015 Macera Çeşitli 6.3 170,540

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Çeşitli 5.4 149,181

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon 0 5.7 254,327

Uyumsuz
2014 Macera Oyuncu 6.7 360,296
2012 Suç Oyuncu 6.5 3,750
2012 Aksiyon 0 7.9 24,764

Utanmaz
2011 Komedi Çeşitli 8.7 122,204
Film Altyazıları
Gold (6,840) Rings (5,152) Logan (3,213) La La Land (2,020) Split (1,696) The Age of Shadows (1,683) Zashchitniki (1,543) The Great Wall (1,529) Get Out (1,357) A United Kingdom (1,356)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,990) The Expanse (3,293) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,223) Better Call Saul (2,884) The Blacklist (2,667) Supernatural (1,998) Vikings (1,612) Game of Thrones (1,578) The Big Bang Theory (1,337) Legion (1,121)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017