Giriş Kayıt
Mary Angela Munez

Mary Angela Munez


Oyuncu

Mary Angela Munez, oyuncu. Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç 0
Çeşitli
7.2 2,505
2016 Biyografi Çeşitli 6.5 5,253

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Çeşitli 6.7 461,874
2015 Dram Çeşitli 8.4 78,337

Kuralsız
2015 Macera Çeşitli 6.3 169,099

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Çeşitli 5.4 148,323

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon 0 5.7 252,986

Uyumsuz
2014 Macera Oyuncu 6.7 358,305
2012 Suç Oyuncu 6.5 3,750
2012 Aksiyon 0 7.9 24,524

Utanmaz
2011 Komedi Çeşitli 8.7 119,961
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,352) Split (5,059) Rogue One (4,788) Hidden Figures (3,745) Assassin's Creed (3,126) Paterson (2,882) Patriots Day (2,448) Allied (1,892) Brimstone (1,613) Passengers (1,288)
Dizi Altyazıları
Legion (8,368) Arrow (4,963) The Flash (4,857) The Expanse (2,637) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,010) The 100 (1,911) Colony (1,822) Designated Survivor (1,724) Vikings (1,717)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017