Giriş Kayıt
Andrew Kochman

Andrew Kochman


Oyuncu

Andrew Kochman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çakma Polisler
2014 Komedi Oyuncu 6.5 115,576

Kubbenin Altında
2013 Dram Oyuncu 6.7 90,917
2013 Aile Oyuncu 5.1 48
2013 Dram Oyuncu    

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Oyuncu 5.1 26,944
Film Altyazıları
Dunkirk (5,813) The Mountain Between Us (3,811) It (3,773) Stronger (2,016) Mother! (1,873) American Made (1,704) Kingsman: The Golden Circle (1,636) Loving Vincent (1,030) The Foreigner (835) Detroit (760)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,097) Shameless (6,482) Game of Thrones (3,596) Mr. Robot (3,383) Supernatural (2,030) Lucifer (1,748) Manhunt: Unabomber (1,727) Peaky Blinders (1,626) Outlander (1,583) Designated Survivor (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017