Giriş Kayıt
Andrew Kochman

Andrew Kochman


Oyuncu

Andrew Kochman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çakma Polisler
2014 Komedi Oyuncu 6.5 117,537

Kubbenin Altında
2013 Dram Oyuncu 6.7 92,805
2013 Aile Oyuncu 5.1 48
2013 Dram Oyuncu    

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Oyuncu 5.1 27,448
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018