Giriş Kayıt
Liam Gherlenda

Liam Gherlenda


Dublör, Oyuncu

Liam Gherlenda, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Dublör 7.1 790

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.3 370,936

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Dublör 8.1 620,217
2015 Dram Dublör 7.4 338
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 19
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,797) Live by Night (6,301) Hidden Figures (5,496) Rogue One (4,943) Split (4,613) Paterson (3,844) Assassin's Creed (3,812) Patriots Day (3,613) Allied (3,379) Passengers (1,533)
Dizi Altyazıları
Legion (9,133) Arrow (5,406) The 100 (3,349) The Flash (3,309) The Expanse (3,037) Colony (2,410) Designated Survivor (2,223) Vikings (1,874) The Last Kingdom (1,860) The Originals (1,822)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017