Giriş Kayıt
Liam Gherlenda

Liam Gherlenda


Dublör, Oyuncu

Liam Gherlenda, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Dublör    

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Dublör 6.4 150,180
2017 Kısa Metraj Dublör 6.7 208

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.1 473,942

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Dublör 8.1 706,803
2015 Dram Dublör 7.4 338
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 19
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,334) Den of Thieves (3,085) Hostiles (2,905) 12 Strong (2,729) Maze Runner: The Death Cure (2,664) Winchester (2,076) Submergence (1,636) Peter Rabbit (1,575) The Commuter (1,281) Wildling (970)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,055) Supernatural (4,013) The Flash (3,653) The Terror (3,491) Legion (3,200) The Big Bang Theory (2,352) The Crossing (2,054) Gotham (1,997) The Expanse (1,960) Arrow (1,797)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018