Giriş Kayıt
Liam Gherlenda

Liam Gherlenda


Dublör, Oyuncu

Liam Gherlenda, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Dublör 6.4 139,064
2017 Kısa Metraj Dublör 6.7 208

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.1 459,609

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Dublör 8.1 684,863
2015 Dram Dublör 7.4 338
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 19
Dizi Altyazıları
Vikings (19,686) Black Mirror (5,464) Supernatural (3,938) The Big Bang Theory (3,525) The Flash (3,312) Shameless (3,162) The Blacklist (1,951) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,798) The X Files (1,575) Knightfall (1,318)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018