Giriş Kayıt
Liam Gherlenda

Liam Gherlenda


Dublör, Oyuncu

Liam Gherlenda, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Dublör    

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Dublör 6.4 154,464
2017 Kısa Metraj Dublör 6.7 208

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Dublör 6.1 481,318

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Dublör 8.1 718,231
2015 Dram Dublör 7.4 338
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 19
Dizi Altyazıları
Westworld (6,719) The Expanse (3,315) The 100 (2,986) La casa de papel (2,416) Colony (1,970) The Crossing (1,697) Luke Cage (1,632) Genius (1,503) 12 Monkeys (1,278) Vikings (1,249)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018