Giriş Kayıt
Jackie Goncalves

Jackie Goncalves


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Jackie Goncalves, sanat bölümü, set dekoratörü. Carrie Pilby (2016), Monica Z (2013), The Confines (2015), Ordinary World (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü    
2016 Suç Set Dekoratörü 4.8 287
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.5 2,085

Küçük Adamlar
2016 Dram Sanat Bölümü 6.8 4,208
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.6 3,136
2015 Korku Sanat Bölümü 5.0 3,198
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 955
2014 Korku Sanat Bölümü 4.6 1,304
2014 Sanat Bölümü 5.5 1,796
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 2,747
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.3 1,662
2012 Çeşitli 6.2 257
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017