Giriş Kayıt
Jackie Goncalves

Jackie Goncalves


Sanat Bölümü

Jackie Goncalves, sanat bölümü. Monica Z (2013), The Confines (2015), A Birder's Guide to Everything (2013), Ordinary World (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü    
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.6 1,604

Küçük Adamlar
2016 Dram Sanat Bölümü 6.9 3,562
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.3 153
2015 Korku Sanat Bölümü 5.0 2,911
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 955
2014 Korku Sanat Bölümü 4.6 1,304
2014 Sanat Bölümü 5.5 1,796
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 2,747
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.3 1,662
2012 Çeşitli 6.2 257
Dizi Altyazıları
The Flash (6,061) Black Sails (4,630) Into the Badlands (4,080) Iron Fist (2,872) Vikings (2,030) Legion (1,877) Billions (1,638) Game of Thrones (1,613) Arrow (1,567) The 100 (1,473)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017