Giriş Kayıt
Jackie Goncalves

Jackie Goncalves


Sanat Bölümü

Jackie Goncalves, sanat bölümü. Monica Z (2013), The Confines (2015), A Birder's Guide to Everything (2013), Ordinary World (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü    
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.6 1,735

Küçük Adamlar
2016 Dram Sanat Bölümü 6.8 3,883
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.3 614
2015 Korku Sanat Bölümü 5.0 3,198
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 955
2014 Korku Sanat Bölümü 4.6 1,304
2014 Sanat Bölümü 5.5 1,796
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 2,747
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.3 1,662
2012 Çeşitli 6.2 257
Film Altyazıları
Gold (6,199) Get Out (3,245) Logan (2,765) Rings (2,435) The Age of Shadows (2,065) La La Land (1,894) Split (1,769) Zashchitniki (1,573) Sand Castle (1,563) The Great Wall (1,373)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,875) Fargo (3,896) Into the Badlands (2,710) The Last Kingdom (2,562) Better Call Saul (2,544) The Expanse (2,254) Doctor Who (2,124) Vikings (1,891) Game of Thrones (1,854) Supernatural (1,596)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017