Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jackie Goncalves

Jackie Goncalves


Sanat Bölümü

Jackie Goncalves, sanat bölümü. Monica Z (2013), The Confines (2015), A Birder's Guide to Everything (2013), Ordinary World (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü    
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.6 1,326

Küçük Adamlar
2016 Dram Sanat Bölümü 7.0 2,397
2016 Komedi Sanat Bölümü 8.2 76
2015 Korku Sanat Bölümü 5.0 2,911
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 836
2014 Korku Sanat Bölümü 4.5 1,265
2014 Sanat Bölümü 5.6 1,673
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 2,747
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.3 1,662
2012 Çeşitli 6.2 257
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017