Giriş Kayıt
Mb X. McClain

Mb X. McClain


Görsel Efekt, Editör, Editör

Mb X. McClain, görsel efekt, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli 7.6 196,809
2017 Komedi Çeşitli 4.8 254

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 278,228

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.3 159,722
2013 Belgesel Çeşitli 7.2 964
2013 Belgesel Editorial Department
Görsel Efekt
Editör
8.7 72
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017