Giriş Kayıt
Mb X. McClain

Mb X. McClain


Görsel Efekt, Editör, Editör

Mb X. McClain, görsel efekt, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli 7.5 214,980
2017 Komedi Çeşitli 4.9 539

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 292,358

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.3 163,974
2013 Belgesel Çeşitli 7.2 964
2013 Belgesel Editorial Department
Görsel Efekt
Editör
8.7 72
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018