Giriş Kayıt
Kit Lambert

Kit Lambert


Senarist

Kit Lambert, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Senarist 7.6 3,847
2000 Dram Senarist 5.2 796
1999 Dram Senarist 5.9 1,240
1986 Dram Senarist 6.0 1,933
1985 Dram Senarist 5.0 6,374
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,709) The Foreigner (6,713) Stronger (5,815) Flatliners (4,697) Dunkirk (3,675) Beyond Skyline (2,935) American Made (2,427) Kingsman: The Golden Circle (2,122) It (1,946) Loving Vincent (1,849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017